Bebek kakası Midesi bulanan tutmayan bakmasın lütfen

Alerjik bir durum olabilir. Takipte kalın gün içerisinde 3ü geçiyor ve kakasında mukus varsa alerjidir muhtemelen.

Her gün kaka yapmasını istiyorsanız elma ve muzu beraber vermek yerine elma yerine kuru kayısı varsa pişirip robottan geçirip muzla onu karıştırın. Ertesi gün de aynı şekilde hazırlanmış balkabağı ile elmayı beraber verirsiniz. Balkabağı ve kayısı bağırsak çalıştırıcıdır. O zaman durup durup çok kaka yapmasının önüne geçmiş olursunuz, her gün yapar.

Bebegim normalde günlük kaka yapmaz ama bu aralar yapiyor ve bugün uc dört kez yapti bi tane lekelenme gibiydi. Biride civik suluydu sari biri de böyle resimdeki gibi beden acaba 7 aylık bebeğim
Bana normal geldi . O aylarda büyüme atağı var ve benim oğlum büyüme ayaklarında daha sık ve cıvık kaka yapar. Bir de kaka çıktıktan sonra hava temas ettiği için yeşil renk alır . Yani bu kakadaki yeşillik öyle bi renk. Yani yeşil kaka yapmamış

Resimdeki kaka rengi ve kıvamı açısından normal.
Kaka eğer devamlı kabız, mukuslu, kanlı olursa sıkıntı vardır.
Ek gıdaya geçiş ve miktarı artışlarda ya da yeni besin tattırmalarında kaka sayısında ya da şeklinde değişmeler olur, normaldir.
Dogrudur olabilir iste degisim fark edince merak ettik acab niye diye tsklr

Her gün kaka yapmasını istiyorsanız elma ve muzu beraber vermek yerine elma yerine kuru kayısı varsa pişirip robottan geçirip muzla onu karıştırın. Ertesi gün de aynı şekilde hazırlanmış balkabağı ile elmayı beraber verirsiniz. Balkabağı ve kayısı bağırsak çalıştırıcıdır. O zaman durup durup çok kaka yapmasının önüne geçmiş olursunuz, her gün yapar.
Aynen kakasini normalde bazen iki üç gün bazen bir hafta bazen 2 hafta da bir yapardi ama bu aralar farkli kivamda ve günde iki üç jere yapinca tuhaf geldi

Bana normal geldi . O aylarda büyüme atağı var ve benim oğlum büyüme ayaklarında daha sık ve cıvık kaka yapar. Bir de kaka çıktıktan sonra hava temas ettiği için yeşil renk alır . Yani bu kakadaki yeşillik öyle bi renk. Yani yeşil kaka yapmamış
Hmm olabilir aynen . İste digerleri daha sarı renkteydi bu onlardan yesil olunca meraklandim tsklr

Back