Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım yapmaması anormal bebek kabızlık yaşıyor belliki doktora götür mutlaka 7 aylık bebeğin yapması lazım bağırsaklarında bozukluk olmasınBebegim normalde günlük kaka yapmaz ama bu aralar yapiyor ve bugün uc dört kez yapti bi tane lekelenme gibiydi. Biride civik suluydu sari biri de böyle resimdeki gibi beden acaba 7 aylık bebeğim
Bayadir geçmişiz ama ilkez boyle olmaya basladi rendeden gecmis muc elma karisimi. Yogurt birde pirincunu mamasi ama bunlari hep yiyor ilk kez oluyo böyle bugün yine bu tarz yapti ve bunun disindada yapiyo aynı gün icinde onlar cıvık sariNe verdiniz bugün çocuğa ?
Cok gittik kakasi icin yapmiyor diye ama doğru düzgün birssey yapan eden olmadi son bir aydir gitmedim sanirim doktora bu sebepten . Yani aynı gün iccinde cıvık tarzda sarı renkte yapiyo ama boylede yapiyorAblacım yapmaması anormal bebek kabızlık yaşıyor belliki doktora götür mutlaka 7 aylık bebeğin yapması lazım bağırsaklarında bozukluk olmasın
Hmm işte ilk kez bu tarz gorunce bide gün icinde iki üç kez yapincaİyide normal zaten artık böyle ablam ek gıdaya geçmiş yani bence korkma barsakları yeni yeni alışıyor artık eski kaka diye bişey yok
İste biz alisik degiliz kaka yapmayan az yapan bebek bi kerede gunde iki üç kere yamaya bide böyle tuhaf geldi ilkkez yapiyiNe var ki bunda her zamanki halimiz
Bence çok da sert bir kaka değil bu kabız olan çocuğun kakası çok fena oluyor elle cikartacak duruma geliyor bazen :/Katı kivamli bütün halindeydi yumuşak ama ve yeşilimsi
Hmm dogru aynen iste coktan kati gidaya gectigimiz icin baslarda olmadi simdi oldu ondan bide renk arada işte öyle yeşil oliyo acaba diş mi cikaracak yada kulagimi agriyo diye de düşündüm bide cok fazla huysuz bu aralar ( her zaman huysuz bi bebek ama bu aralar biraz daha fazla)Bence çok da sert bir kaka değil bu kabız olan çocuğun kakası çok fena oluyor elle cikartacak duruma geliyor bazen :/
Katı gıdaya geçiş yaptığında illaki değişir rengi bile değişecek zamanla yedikleri ile ..
Bence ideal ama doktora sormak da fayda var tabi içiniz rahat olsun
Afedersiniz mercimek mi yedi bebiş :) oğlum mercimek yediğinde böyle olmuştuHmm dogru aynen iste coktan kati gidaya gectigimiz icin baslarda olmadi simdi oldu ondan bide renk arada işte öyle yeşil oliyo acaba diş mi cikaracak yada kulagimi agriyo diye de düşündüm bide cok fazla huysuz bu aralar ( her zaman huysuz bi bebek ama bu aralar biraz daha fazla)
Yoo mercimek yemedi ama baya farkli kakasi bi sulu bi sari bi yesil bi kalip gibi anlamadimAfedersiniz mercimek mi yedi bebiş :) oğlum mercimek yediğinde böyle olmuştu
Arada hafiftwn mukusluda oluyoBebeğinizin kakasında hiçbirşey yok gayet normal.. benim bebeğim de 7 ayda daha sık kaka yapmaya başladı. Yedirdiğim şeylere göre de rengi bazen değişiyordu. Bebeğiniz artık ek gıdaya geçti. Mukuslu ve çok katı olmadığı müddetze gayet normal
Yediği birşey dokunduğu zaman oluyor o korkmayın.Arada hafiftwn mukusluda oluyo