• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebek kahvaltisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inci44

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
13
0
6
34
Kayseri
Bebegim 6.5 ayik kahvaltiya basladik.doktorumuz peynir zeytin yogurt kaymagi ve yumurta verebilecegimi soyledi,bebe biskuvisi onermedifarkli seyler vermek istiyorum.siz neler veriyorsunuz hanimlar.

Son düzenleme:
Bebegim 6.5 ayik kahvaltiya basladik.doktorumuz peynir zeytin yogurt kaymagi ve yumurta verebilecegimi soyledi,bebe biskuvisi onermedifarkli seyler vermek istiyorum.siz neler veriyorsunuz hanimlar.

Ben standart yumurta sarısı beyaz peynir,zeytin veriyorum. Bu sabah içine biraz da ceviz kattım. Bir yerde okumuştum sebzeli krep yapılıp verilebilirmiş sanırım ama biraz daha büyümesini bekleyebilirsin. Benim tırtılım 8 ayını bitirdi. Bu aralar yapıp deneyeceğim krep. Krep karışımının içine sebze rendesi şeklinde yapılıyor.
Ben de bebe bisküvisi vermek istemiyorum.

ben torunuma bakıyorum.14 ay bitmek üzere.
yumurta sarısı, keçi peyniri,akşamdan suya koyuyorum) ,
cevizi rondodan geçirip cam kavanoza koyup dolapta bekletiyorum,1 tatlı kaşığı,
1 tatlı kaşığı pekmez,bazen bal,tam buğday ekmeği biraz,kimyonlu rezene çayı
hazırlayıp tabakta hepsini karıştırıyorum.

Buna ek olarak tereyağı pekmez veya recel veriyordum o aylarda

Back