Bebek istiyoruz eşim ve benim sonuçlarım ?

Hergün kahvaltından sonra eşinize bal polen pro polis arı sütü karışımı yedirebilirsiniz 1 kaşık ,sabah akşam aç karnına 7-8 âdet keçiboynuzu alıp kaynayan suya atın üzerini kapatıp 7-8 dj kısık ateşte kaynasın sonra altını kapatıp 20 dk dinlenecek ve eşinize içirebilirsiniz ben bu şekilde eşime uyguluyorum yada isterseniz hergün 1 tatlı kaşığı doğal keçiboynuzu pekmezi yedirin

Fallop tuplerin kapalımı açık mı onlara bakılmıyor eğer kapalıysa yükledikleri sivi zaten açıyor,ama genel kanitlanmis bir doğruluk var bu işlem yapıldıktan sonra fallop tüpleri açıldıktan sonra yani hamile kalıyor millet onlar tıkalı mı değil mi doktora danışıp randevu isteyebilirsin senin ihtiyacın yoksa doktor onuda söyler ben yaptıracaktım dr her ay adet alıyorsun her ay yumurtluyorsun dedi suan gerek görmedi ama ilerki dönemde durum devam ederse yaptiracagim

Propolis polen var evde gripler için almıştık balda alayım onu da yapalım keçi boynuzuna dün başladık
Acaba işe yarar mı bunlar bu sayfada bu sorunla savaşıp sonuç aldım diyen kimse bulamadım üzülüyorum hep tüp bebek aşılama yapmışlar moralim çok bozuluyo hal böyle olunca

Benimde sonuçlarım güzel çıktı yumurtlama var tahliller iyi bakalım eşimi söledim doktoruma adetjn3. Gümü gel eşimin sonuçlarını da al demiş tahlillerime bakılmıştı ama adetin 3. Günü niye çağırıyor anlamadım tekrar ultrasonla bakacak herhalde

Stres senin en büyük dusmanin bu karamsarlığını eşine lütfen yansıtma o da ümitsiz hale düşmesin gerçekten senin için uygun zaman elbet vardır Allah bilir ama sen gerekeni yap sonrasını Allah a bırak olmuş bil biraz relax olman şart stress senden 1 sene daha götürür böyle gidersen,hergün çik yürüyüş yap 1 saat rahmin kanlansın diye taze kan akışı olsa iyidir senin için ve modunu lütfen düzeltmeye çalış karamsarlığa ve negatiflige doğru sürükleniyorsun farkında ol,aceleci olma Allah tan da umidini hiç kesme dua et kendine de evlat isteyenlere de

Ahh o kadar iyi anlıyorum ki erkek için çok daha zor benim eşimde sizin ki gibi kendini suçladı hep hatta boşanmayı bile düşündü bana haksızlık edemezmis her fırsatta onunla konuştum sonra duruldu İstanbul da iyi bir doktora göründu iyi şeyler söylediler eşim o zaman tam düzeldi. O kadar çok evlat sahibi olmayı bekleyen çiftler var ki çok şükür durumunuz imkansız değil sperm var sonuçta en son çare tüp bebek yaparsınız biz hep öyle avuttuk kendimizi imkansz değiliz şükür.
Dışardakiler susmaz konuşur da konuşur. Ağaçtan düşeni ağaçtan düşen anlar diye bir laf varya gerçekten öyle diğerinin sizi anlamasını beklemeyin de boş verin hatta birşey denildi mi ağzının payını verin gitsin siz değil o kırılsn.

Hormon testi tutabilir yada alttan muane edip tedaviye de başlayabilr. O yüzden 3. Gün çağırıyor:)

Eşime yansıtmamaya çalışıyorum artık ilk zamanlar yansıttım o da sanırım kendini suçladı artık onun yanındayken belli etmiyorum gülüyorum geçiyirum konuyu kapatıyorum sanırım hep en kötüsünü düşündüğüm için böyle hissediyorum
bugünden itibaren kendime şart ooydum pozitif olmaya çalışacağım olur olmaz vardır Allah’ın bi bildiği hayatta dertsiz insan yok rabbim dermanını versin
Sana da teşekkür ederim beni sarstıgın için namaza başlayacağım Hayırlısıyla hep duam da çocuğu olmayan herkese dua edeceğim boşluk bırakmayacağım kendime boşluk olunca düşünceler sarıyor beyni
Her boşluğum da bi kitap bi örgü bi kuran açıp okuyacağım inan vücudum çok ağrıyo sırtım kollarım eklemlerim ağrılardan ağladım gece uyku görmedi gözüm sanırım bu eklem ağrıları da stresin verdiği bi şey kendime gelmeliyim
Derhal kendime
Çok kızdım suan

Benim eşiminde sonuçları benzerdi doğal yoldan hamile kaldım boş gebelik oldu sonra denedik hamile kalamadim şimdi tüp bebeğime hamileyim ama bu işler kısmet yani doğal yoldan da olabilir Allah'a göre güçlüğü yok ama süresi uzar belki moralinizi bozmayın sağlıklı beslenme ve spor yürüyüşle desteklemeye çalışın kırmızı meyveler yumurta ve sperm sağlığı için çok iyi Allah tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin

Amin insallah rabbim aratmadan nasip eder

Evet aynı benim eşimde boşanalım bile dedi hani istersen sana kızamam dedi o öyle dedikçe üzüldüm
Siz ne zamandan beri deniyorsunuz rrabbimm inslalah nasip eder hepimize
Aynen öyle benim durumum da olmayan nerden bilsin nasıl hissetsin anca çocuk mu yok mu diye boş boş konuşurlar kulağımı kapıyorum tabi üzüyo kapasam da ama olsun artık daha umursamaz olmaya çalışacağım

Salma kendini tabiki güzel kardeşim Allah acı olan hiç bir şeyle seni sınamasin inşAllah sana bir video atabilirim ama dinleyeceksen sonunu da getir lütfen Rabbim hakkında hayırlısının en güzelini en kolayını en iyisini en doğrusunu nasip etsin

Adetliyken mi yapılıyo alttan muayene nasıl olacak ki o ordan kan gelirken
Evet adetliyken yumurta takibine başlanır. Kan gelmesi onlar için de sorun değil alışiklar o şekilde muane yapmaya sakin çekinme.
Biz 4 yıl bekledik mucize bir şekilde nasip oldu kızım 10 aylık şuan Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın asılama için gün saydığım ayda kendiliğinden gebe kaldım o ay hiç stres yapmamıştım günüm geçmesine rağmen acaba hamilemiyim diye düşünmedim hiç o kadar umrumda olmamıştı.

Bide ben ilkkez düzenli bir şekilde avokado yemiştim o ay her gün yarım avokado yedim onun da etkisi olduğuna inanıyorum tavsiye ederim.

Anestezi altında yapılıyor uyandığında hiçbirşey hatırlamazsın 10 dk da uyanırsın. 1 sene bebeği olmayanlara yapılacak ilk tıbbi tahlillerden ve önemli çok. Kadın doğumcu istemesi gerekirdi. Tüplere Bi tıkanıklık rahimde Bi sıkıntı varsa zaten normal olması zor. Bir an evvel yaptır bence. Adet bitince hemen yapılır

Atın lütfen izlerim tabiki sonuna kadar
Amin inslalah çok teşekkür ederim çok düşüncelisiniz

Adetin 3. Günü çağırdı ama özele gidiyordum özelde bu iş çok maliyetli olur sanırım bakalım gideceğim o kendisi de konuyu açar kesin

Kocanızda da böle bi sorun var mıydı peki ?
Takviyeler falan kullanıyor muydu
Ay rabbim bana da nasip etsin inslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…