• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyoruz ama...

angel_03

MİRAY'ım
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
60
1
86
40
Tokat
arkadaşlar merhaba
1 yıllık evliyim ve eşimle bebek yapmaya karar verdik. gerekli muayeneleri oldum ve çok şükür hiç bir sorun yok hamileliğim için. karar vermeden önce eşim korunuyordu ama artık korunmuyoruz. size sorum şu ilişkiden sonra bir müddet dizlerimi karnıma çekerek yatıyorum( bunu yapmamı önermişlerdi) ama yinede ayağa kalkınca vajinadan meniler geri geliyolar. bu normal mi? ne yapmamı tavsiye edersiniz? bildiğiniz yöntemler varsa paylaşabilirmisiniz?bilmiyorumkismile

bizde evlendıkten bır yıl sonra karar vermiştik..bende oyle yapıyordum kalktıgın zaman mecbur gelcek canım gelmemesı gıbı bı durum olmazkı ...biz bebek yapmaya karar verdıkten 4 ay sonra hamıle kaldım ....banada o yontemı onermıslerdı menılerın ıyıce yumurtalıga ulasması ıcın mantıklı gelıyor..oyle devam et bence bı sure bakalım inş baska seyler yapmaya gerek kalmaz..tabı yumurtlama gunlerıne denk getırmende en onemlısı...inş tez zamanda hamiş kalırsın ..

evet bu şekilde bir süre yatılması öneriliyor... doğru bişey yapıyosun bence de, zaten tamamının içerde kalması beklenemez mutlaka ayaga kalktığında biraz dışarı çıkıcaktır. artık olucak o kadar. gidenler yeterli olur eminim :) hayırlısı olsun inşallaaaahhh:)

menının dısarı akması normal canım hepsı ıcınde klaacak deıl
belının altına yastık koy vede ayaklarını havaya dıkle
hemen banyo yapma
ınş hayırlı zamnda hayırlı bır evladın olur

Gayet normal bir durum.
Spermleri tutan sıvının daha sonra dışarı çıkması normal bir durum.

Gayet normal bir durum.
Spermleri tutan sıvının daha sonra dışarı çıkması normal bir durum.
En kısa zamanda hayırlısıyla bebeğiniz gelir inş.

Spermler tabiki dışarı akacak içimizde kaybolmasını bekleyemeyiz değil mi?

cevaplarınız için çok tşk ederim.. bilmemek ne kadar zor hemen panik yapıo insan bir şeyler ters gidecekmiş gibi hissediyor. madem normal diyosunuz bakalım bu çabalar ne zaman sonuç bulacak :) sizleride haberdar ederim artık buralardayım :) :emir_bebek:

Back