• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyoruz ama bi sorun var..:((

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
158
Diğer
merhaba hanımlar:80:.ben 3 doğum yapmış.ama 2 çocuk annesiyim.:emir_bebek:benim hamilelikte suyum erken geliyo ve erken doğum yapıyorum.ilk bebeğim 8 aylık doğdu.yaşadı.2.bebeğim karnımda öldü:43:.3.bebeğimde 7aylık doğdu küvezde kaldı ve yaşadı.eşimle tekrar bebek istiyoruz :49:ama suyumun erken gelmesinden ve erken doğumdan korkuyorum.en önemliside tekrar kaybetmekten.:43::92:bebeğim öldüğünde doktorum tekrar edebilir demişti.aranızda benim gibi erken doğum yapmış olan varmı.hamilelik öncesi yapmam gereken test ,kullanmam gereken ilaç varmı bilmiyorum.:18::18:

arkadaşlar şu an adetliyim.iki gün sonra biticek.bu ay korunmayı istemiyorum.bana acil yardım edin lütfen.

Son düzenleme:
arkadaşlar şu an adetliyim.iki gün sonra biticek.bu ay korunmayı istemiyorum.bana acil yardım edin lütfen.

bence riskli gebelik uzmanı rıza madazlıya danış bu konuyu. Doktor kontrolünde gebe kalman daha mantıklı.rıza madazlıyı forumda bir çok kişiden duydum, allanında uzman. Tabi İstanbulda yaşıyorsan.

bence riskli gebelik uzmanı rıza madazlıya danış bu konuyu. Doktor kontrolünde gebe kalman daha mantıklı.rıza madazlıyı forumda bir çok kişiden duydum, allanında uzman. Tabi İstanbulda yaşıyorsan.

istanbul avrupa yakasında yaşıyorum.hangi semt te olduğunu ve hangi hastanede çalıştığını biliyormusunuz.

Son düzenleme:
Rıza hoca Cerrahpaşada anabilim dalı başkanı.ayrıca nişantaşında da özel muayenehanesi var. muaynehane tel 0 212 291 68 55
adres Güzelbahçe sok seren apartmanı no:18/2 nişantaşı
merkezin adı jinem amerikan hastanesinin yanında
cerrahpaşada muayene ediyor mu bilmiyorum.yukarda yazdığım telden öğrenebilirsin.
ayrıca hoca hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsan forumda konusu var.
selamlar..

aslında benim aradığım doktordan önce,yani hamilelik öncesi bildiğiniz etraftan duyduğunuz testler,tahliller,ilaç falan.böyle şeyler yapılacaksa yapılması gerekenleri yapıp sağlıklı bi gebelik yaşamak istiyorum:54:

canım aynı bende enin gibi üç doğum yaptım bitanesi karnımda öldü birisi erken doğdu çok uraştırdı
madem riskli neden istiyosunki üçüncüyü ikitane varmış ne güzel çünki biliyorum böyle sorunlar oluncadaha çok emek harcanıyor ve insanın pisikolojisi alt üst oluyo bebeğe bişey olcak diye hep tedirgtin olunuyo isteğine saygı duyyorum genede

canım aynı bende enin gibi üç doğum yaptım bitanesi karnımda öldü birisi erken doğdu çok uraştırdı
madem riskli neden istiyosunki üçüncüyü ikitane varmış ne güzel çünki biliyorum böyle sorunlar oluncadaha çok emek harcanıyor ve insanın pisikolojisi alt üst oluyo bebeğe bişey olcak diye hep tedirgtin olunuyo isteğine saygı duyyorum genede

canım dışardan başkası olsa bende ne istiyorsun allah sana hem kız hem erkek evlat vermiş.derdim.ama kendime söz geçiremiyorum.psikolojim alt üst olmuş durumda ölen bebeğimi unutamıyorum.bir oğlumdaha olsun ölen bebeğime kurduğum hayallerimi o tamamlasın istiyorum.:43::43:lütfen beni anlamaya çalışın.dikketi dağıtmak için çok uğraşıyorum ama olmuyo.yiğenim oğlumdan 3 ay sonra doğdu.onu her gördüğümde oğlum geliyo aklıma.ölüsünü bile göremedim.doğumum çok zor oldu.doğumudan sonra yoğun bakıma alındığımda onu gömmüşlerdi.bir gün sonra bana söylediler.bi oğlum daha olsun çok istiyorum:14::14:

canım anlıyorum seni benimde karnımda ölen bebeğim kızdı senin gibi onu unutamadım hemen bebek istedim hemde kız olsun istiyordum allah bi kız daha verdi ama oda gelişim geriliği vardı sekiz aylıkken sezeryanla almak zorunda kaldılar hala uğraşıyorum onla fazla kilo almıyor bütün kontrollerini yaptırdık temiz çıkıyor ama hala kilosu geriden geliyor kilo almıyor diye çok üzülüyorum vede çok yaramaz ölen bebeğimi asla unutmuyorum acısını hep içimde yaşıyorum hala allah sanada sabır versin inşallah dilediğiğn gibi olur herşey

Back