• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorummm

sevgul85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
41
0
36
Aydın
arkadaşlar merhaba benim bugün adetim bitti bebek çalışmalarına başlamak istiyorum yumurtlama günümü daha uygun yoksa 1 gün arayla ilişkimi daha uygun ne yapacağımı bilemedim yardım lütfen..

arkadaşlar merhaba benim bugün adetim bitti bebek çalışmalarına başlamak istiyorum yumurtlama günümü daha uygun yoksa 1 gün arayla ilişkimi daha uygun ne yapacağımı bilemedim yardım lütfen..

Merhaba bende foruma yeni üye oldum bizde bebek istiyoruz yumurtlama dönemi daha uygun olur diye düşünüyorum.

yumurtlama dönemınde günasırı ılıskı daha ıyı tabıkıde bizde ıkıncıyı ıstıyoruz gecen ay az calıstık olmadı:52: bu ay bakalım ınternetten hesapladım bend egünlerımı 9.günden 14 e kdar yüksaek ıhtımallı günler görünüyor

canım bu nette ki hesaplamayı tavsiye ederim şahsen benimki o dönemde oldu birde incir havuç ye bol bol ben öyle yaptım kist var dediler bana çocuk zor olur korunmayı bıraktık ilk ay hamile kaldım şuan 10 haftalık hamileyim darsısda siz e inşallah amin:))

Back