- 18 Temmuz 2007
- 428
- 22
- 48
- Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G.
Evet canım gerçekten yalnız değilsin bende bebek istiyorum artık. Bakalım henüz yeni sayılır 3 ay önce bıraktım korunmayı Allah nasıp ederse bende hamişliğimi müjdelemek istiyorum sizlere...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam iğneyi ne zaman oldun ,ben 11aralıkta oldum çok korkuyorum...ya sonuç pozitif olmazda kucağım boş kalırsa.....merhaba dün iğneyi yaptı daha başka bir şey yapacakmı bilmiyorum
ne güzel söylemişsin gerçekten allah her isteyene versin çok zor......allah hepimize nasip etsin kızlar. bende çok istiyorum..umutlarımızın tükenmesinn...
bende aynı durumdayım,,,,,ama umudumu yitirmrdim,,,inşallah ben ve benim gibi anne olmak isteyen herkes anneliği tadarsakın üzülme bende anne olamayacağımı zannederdim hergece ağlardım bebeği olanlarla ilişkimi kesecek kadar psikolojim bozulmuştu ama bigün bi de baktım hamileyim kocanla çocuk yapmak için beraber olma ben vazgeçtiğim bir gece hamile kaldım unutma sakın bunu..ve sakın umudunu yitirme.
bende istiyoruuuum bendeeeeee
Biz önceleri korunduk şekerim tam 14 ay korunduk aman sanki
korunmayınca hemen oluyormuş gibi şimdi nerdeyse 2 yıldır evliyiz
her ay aynı hevesle istiyoruz hı bide önceleri aman şu ay olmasın
doğum bu aya gelir falan diye bide hesap yapıyorduk pehhhh al
sana hesap şimdi olsunda tek ne zaman olursa olsun isterse
şubat 29'da olsuuuuuuun..........
Ben delirmek üzereyimkafamçokkarıştıtatlicadiarzu