• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorum

benim son 2 adetim böyle oluyor.adete 4- 5 gün kala pembe kahverengi akıntılar geliyor.sonrasında adet oluyorum.bu bir ihtimal,ikincisi de yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsin..sitede bu şikeilde yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar yazmışlardı okumuştum..ben de çok umutlanmıştım..ama olmadı.kadınların yüzde 30 unda yerleşme kanaması oluyomuş diye duymuştum.onun için beklemen lazım,çok ümitlenme hayal kırıklığı yasamamak için...
Aynen canım benim de sin iki adetim oyle oldu ondrn acuk pembe renkli ara kanama gibi bisey 3 gun sonra adet cok umutlandim ilkinde adet olunca da cok agladim fazla umutlanma sen yinede sinra kötü oluyor

Bende bu ay Saraçoğlununu sogan kurune basladim kızlar esimede iciriyirum kendimde içiyorum bu ara yumurtlama zamanim vr acaip bi akintim var sogan dan mi gebeliktenmi yoksa iltihap mi anlamadım ama umut istr Rabbim herkese versinn saglikli bebekler doktira gitmeden gebe kalmak istiyorum bu 6.ay bu ayda olmazsa gidrcem sanırım artik

merhaba kızlar ben bazen 29 gunde bir bazen 30 gündebir adet oluyorum 30 gün dersek dun 31. gunumdu ve hala adet olmadım . üstelik dun ve önceki gün su gibi bı akıntı vardı bugun de beyaz bı akıntım var gebelık belırtısımı sizce

merhaba kızlar ben bazen 29 gunde bir bazen 30 gündebir adet oluyorum 30 gün dersek dun 31. gunumdu ve hala adet olmadım . üstelik dun ve önceki gün su gibi bı akıntı vardı bugun de beyaz bı akıntım var gebelık belırtısımı sizce

Ihtimal var bazen gecikme oluyor ancak sürekli bir durum değilse bence hamile olabilirsin

Bence olabilir genelde kahverengi Akıntıdan bahsediyorlar ama beyazı okumuştum
Sabredebilirsen 1-2 gün daha bekleyip tahlil yaptır istersen

arkadaşlar bende p tesi den beri kahverengi akıntım var .bugün dr göründüm kan testinde eçıkmaz dedi .hemen çıkmıyomuş.5 gün oldu

Back