• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorum

smslci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
12
3
1
27
ben 4 sene önce evlendim evlenmeden 1 hafta önce adet oldum ama evlendim günden belli adet olmuyom iki ay oldum oda 1 er ay arayla oldum kadın doguma gittim önce yumurtalıkların yavaş dedi sonra adet söktürücü verdi kullan gel dedi gittim ama hastam cok dedi bakmadı adet oldum gittim yoktu sonra 2 hafta sonra gittim bana dedş niye gelmedin dedim geldim geldim böyle oldu dedim sonra hormon bozuklugu dedi dahiliye doktoruna gittim anlattım durumumu kanımı aldı dedi hormonların bozuk degil doktora de başından salmasın gittim dedim hormon bozuk degilmiş oda kan aldı baktı hormon bozuk dedi gene bu 2 gündür de kahve rengi lekelenmem var 1 damla aktı sonra yok peçeteyle sildim acık kahverengi geldi peçeteye ama adet olmadım adet olsam karnım belim sancılanır ilk gün kanamam da cok olur sizden bilgi almak istiyorum bebekde istiyoz napmamız gerek sonucum ne

zaten çok doktora gittim digerleride dogum kontrol hapı verip yolladı bende buna gittim başka doktora da gidecem tabiki evet bebek istiyoz bi kaç kişi lekenmeyi yazmış bende yazıp ögrenmek istedim

4 senedir aynı doktora mı gidiyorsunuz saçmalık yani biri hormonlarda diyo biri değil diyo böyle şey mi olur

Hangi şehirdesiniz yazın da bari bilenler bir doktor önersinler size. Böyle olmaz ki...

Yasin kac bilmiyorum ama sana onerebilecegim hemen genetik testi yaptir. Turner sendromu olabilir. Insallah bebeginiz olur. Tip cok gelisti. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. S smslci

aynen öyle valla bende bişe anlamadım zaten bişeyim olmasa gitmem yani
onlar varya illa ultrasonda sorun görecekler
Ben yumurtlama agrisi cekiyorum bas bas ağlıyorum.bukadar olmasi normal değil sıkıntı var diyorum ipleyen yok

onlar varya illa ultrasonda sorun görecekler
Ben yumurtlama agrisi cekiyorum bas bas ağlıyorum.bukadar olmasi normal değil sıkıntı var diyorum ipleyen yok
ya öyleler valla ya o kadar kişiye bakıyolar 3 kişi cevap buluyo 5 kişi cevap bulamıyo

Back