Bebek İsteyip Daha zamanı var diyenlere :)

bizde bir donem o yontemle korunduk, o zamanlar eşim istiyordu ben istemiyordum. eşim bu konuda bir yontem geliştirmişti, uygulayacagın zaman söle sana da onericem:):)

bende 28 im. 3 yıllık evliyim

sımdıkı aklım olsa üniv biter bitmez evlenırdım sankı nıe bu kadar bekledıysek hemende cocuk yapardım beraber buyurduk arkadas olurduk ya bir yandan da ya sorun cıkarsa 2 mizden birnde tedavi olmam gerkırse yasım gecerse dıye bı an önce deneyelım dıyorum ama yok nato kafa nato mermer benım kcam

kadının fendi erkeği yendi..

kesin bir dille mi istemiyorum diyor yoksa bakarız falan mı diyo

bizde bir donem o yontemle korunduk, o zamanlar eşim istiyordu ben istemiyordum. eşim bu konuda bir yontem geliştirmişti, uygulayacagın zaman söle sana da onericem:):)

ben manyagım ya bı gun esım calısıyo bılgısayar basında gittim yatak odasına bol gelen bi gecelık gıydım karnımada yastık koydum saclarıma tac taktım tipik hamıle modları cıktım karsına böyle resmen acıyarak baktı bak dedım ne guzel yakıstı dımı dusunsene bu yasık degılde bebek oldugunu evet cok guzel olmussun yakısmıs falan dedı bende bi umutlandm aha bugun 12. gun yaparsam tutma olasılıgı yuksek zaten yastık olayınıda gunu hesaplayarak koydum ama neyse yakışmıs falan derken ama bu görüntüyle ben 2 sene sonra hayal edıyorum demezmı kuyruğuma baka baka gittim odaya artık

kesin bir dille mi istemiyorum diyor yoksa bakarız falan mı diyo

yani şöyle oluyo daha 1-2 aylık evlıyken 2 sene dıyodu sımdı sıkıstırıyorum 1 sene bı dolsun bakalım dedı ee hazrana az kaldı o zaman dedım yanlız sapık gibi hissediyorum kendımı hahaha bakalım bellıde olmz onun işi 2012 sonuna kadar beklıcem en gec

kadının fendi erkeği yendi..

aynen öyle yenecek bakalım ne zaman

işin zor gibi ya:)) umarım ikna edersin bir an once

işin zor gibi ya:)) umarım ikna edersin bir an once

bakalım kafasına bişey düşürcem en sonunda

şu bebek yapmayın evlilik otursun dıyenlerede uyuz oluyoum artık arkadas ılk defa gördugumzle evlenmıyoruz kı en az 2 yıl flört dönemı oluyo ne otrması tanıdın ınsan 3-5 degısır evlendıkten sonrada 360 derece olmaz heralde

ya ıste aynı eve girince değişiklik oluo mantıgı işte. mesela ben bazne diyorum eşime. cocuk olunca senin arkanımı toplucam yoksa cocuklamı ilgilenicem. o da benim oğlum sayılır yani bu kadar oldugunu bilmioum ben. herhalde bu gibi olaylardan bunalanlar boşuo hemen kocayı:):)

herkese göre değişiyor canım.
hemen olsun birlikte büyüyelim diyen var
yaşım geç hemen yapıyım diyen var
evlilik için bekliyorum diyen var
maddi sıkıntım var diyen var varda var işte.....

çocuk büyük sorumluluk bizde istiyoruz ama o zaman gelince ne olcak hiç bilmiyorum

evet hem cocuk hem eş ,ev işleri falan benim de gözümü korkutuyor 3 cocuga birden bakan evi de cicek gibi olan annelere hayranım valla

ben domınantım sanırım annem gibi yani her konuda yardımcı olacak bana oluyoda yanı olduruyorum tabi farklar var da öyle uclarda degıl allaha şükür allah korusun boşanmayı tek bosanacagım durum aldatma olur heralde onun dsında sanıyorum aklımdan gececegını aman allah korusun herkesı

evet hem cocuk hem eş ,ev işleri falan benim de gözümü korkutuyor 3 cocuga birden bakan evi de cicek gibi olan annelere hayranım valla

canım o zaman planlı hareket edıyosun 1 dakıkan bile kıymetlı boş oldugunda baska bi işni halledıyosun vs vs merak etme bebek olunca o tempoya ıster ıstemez alısıcaz

benimki ne desem sonra yaparım sonra yaparım dio. deli edio beni. alıştım artk.

26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim

evliliğimin 6. ayında bebek diye yanıp tutuşmuştuk ama bazı sebeplerden dolayı erteledik...

keşke ozaman bıraksaydık korunmayı...

3 aydır deniyoruz gelmiyor...hayırlısı yine de...

çocuk varkende gezilip tozulur ben bu mantığı yanlış buluyorum...

nice örnekler sayabilirim çocuğu varken kariyerin doruklarında fink atan...

ya da dünyayı gezen...çocuk bunlar için engel değil olmamalı da...

hakkında hayırlısı olsun..

benimde korkum bu işte.

1,5 yada 2 yıl bende istemiyorum. ondan sonra da olması için sıkıntı çeker miyim ?

benimde korkum bu işte.

1,5 yada 2 yıl bende istemiyorum. ondan sonra da olması için sıkıntı çeker miyim ?

umarım çekmezsin istediğin an gelir ama ben çekiyorum şu an...

belki sabrım sınanıyor bilemiyorum...

bazen kızıyorum kendime ertelediğim için sanki çok şey mi değişti hayatımda...

eşim 6 aylık evliyken de gözümün içine bakıyordu...sarılarak uyuyordu...öpücükle uyandırıyodu...

hala öyle...eee iş güç desen ömrümüzün sonuna kadar devam edecek...

neticede eşimi tanıyorum 3 maymunu oynayarak evlenmedik...tanıdık güvendik sevdik...

evlendik diye de tepetaklak döncedek karakterde bir adam değil...3-5 sene bekelemek olayı saçma geliyor

bence bebek sevgiyi daha da pekiştirir...anlamıyorum kendi adıma pişmanım bu konuda...daha erken başlasaydık keşke...

ben kendi adıma böyle düşünüyorum...sende kendin için en doğru kararı verirsin umarım

Son düzenleme:

haklısın canım 4/5 sene evlilik için bende bekleyemem ama biz kredi ödüyoruz.
bu sebeple beklemek istiyoruz ilk yılda da olsun ben kendim istemedim. rahat edelim diye..

çocukla istediğim heryere gidebilirim buna eminiim.. sadece o geldiğinde zor bi hayata gelmesin.
maddi açıdan çok şükür tek borcumuz ev kredimiz kira yerine onu ödüyoruz. ama onu da azcık hafifletmek istiyorum
10 yıl asla bitsinde öyle yapalım diyemem. 1/2 yıl ödemiş olalım bari diyoruz.

İnşallah senide çok bekletmez bir an önce gelir çok düşününce stres yapınca sanki daha zorlaşıyor bence düşünme

canım o zaman planlı hareket edıyosun 1 dakıkan bile kıymetlı boş oldugunda baska bi işni halledıyosun vs vs merak etme bebek olunca o tempoya ıster ıstemez alısıcaz

insallah canım ,ablamda 2010 temmuzda evlendi 2011 haziranda doğum yaptı bi an da süper bi anneye dönüştü masallah:) acemiliğini üstünden attı yasamadan bilemiycez :)

bizde ev kredisi ödüyoruz canım evlendiğimizden beri 5 yıldı süresi nişanlıyken almıştık evimizi yer ay 1000 tl ödüyoruz hatta senin gibi benim de açtığım bi konum var o çok yoğun bi şekilde bebek istediğim dönemde o yüzden az çok seni anlayabiliyorum...

çoğu gelen mesaj daha çok yeni evlisin kocanı tanı et bilmem ne diyeydi...benim eşimden endişem yok sadece maddi kaygı vardı o dönem bu sebeple erteledik...şimdi kredimizin bitmesine 2 yılımız var...allah senin de benim de yardımcısı olsun...zor biliyorum...

bebek olayını kafama pek takmamaya çalışıyorum ama burdaki gebelik topiklerini okudukça acabalar kafamda dönüyor...

doktora göründüm herhangi bir problem yok...sadece hayırlı zamanı bekliyoruz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…