- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
yok kızlar kararlıyım ben önumzdekı 6 ay ıcınde plan dahıl agzından duymazsam patlatcam şapkalarını hadı bakalım sonrada olunca aaaa aşkım kaza kurşunu olmus hahahaha ya cocukları cok sevıyo yegenı ıcın öluyo ama yok sorumluluklan korkuyo heralde anlamadım benım gözum daha kara
bende 28 im. 3 yıllık evliyim
yok kızlar kararlıyım ben önumzdekı 6 ay ıcınde plan dahıl agzından duymazsam patlatcam şapkalarını hadı bakalım sonrada olunca aaaa aşkım kaza kurşunu olmus hahahaha ya cocukları cok sevıyo yegenı ıcın öluyo ama yok sorumluluklan korkuyo heralde anlamadım benım gözum daha kara
sımdıkı aklım olsa üniv biter bitmez evlenırdım sankı nıe bu kadar bekledıysek hemende cocuk yapardım beraber buyurduk arkadas olurduk ya bir yandan da ya sorun cıkarsa 2 mizden birnde tedavi olmam gerkırse yasım gecerse dıye bı an önce deneyelım dıyorum ama yok nato kafa nato mermer benım kcam
bizde bir donem o yontemle korunduk, o zamanlar eşim istiyordu ben istemiyordum. eşim bu konuda bir yontem geliştirmişti, uygulayacagın zaman söle sana da onericem:):)
kesin bir dille mi istemiyorum diyor yoksa bakarız falan mı diyo
kadının fendi erkeği yendi..
ben manyagım ya bı gun esım calısıyo bılgısayar basında gittim yatak odasına bol gelen bi gecelık gıydım karnımada yastık koydum saclarıma tac taktım tipik hamıle modları cıktım karsına böyle resmen acıyarak baktı bak dedım ne guzel yakıstı dımı dusunsene bu yasık degılde bebek oldugunu evet cok guzel olmussun yakısmıs falan dedı bende bi umutlandm aha bugun 12. gun yaparsam tutma olasılıgı yuksek zaten yastık olayınıda gunu hesaplayarak koydum ama neyse yakışmıs falan derken ama bu görüntüyle ben 2 sene sonra hayal edıyorum demezmı kuyruğuma baka baka gittim odaya artık
işin zor gibi ya:)) umarım ikna edersin bir an once
bakalım kafasına bişey düşürcem en sonunda
şu bebek yapmayın evlilik otursun dıyenlerede uyuz oluyoum artık arkadas ılk defa gördugumzle evlenmıyoruz kı en az 2 yıl flört dönemı oluyo ne otrması tanıdın ınsan 3-5 degısır evlendıkten sonrada 360 derece olmaz heralde
bakalım kafasına bişey düşürcem en sonunda
şu bebek yapmayın evlilik otursun dıyenlerede uyuz oluyoum artık arkadas ılk defa gördugumzle evlenmıyoruz kı en az 2 yıl flört dönemı oluyo ne otrması tanıdın ınsan 3-5 degısır evlendıkten sonrada 360 derece olmaz heralde
ya ıste aynı eve girince değişiklik oluo mantıgı işte. mesela ben bazne diyorum eşime. cocuk olunca senin arkanımı toplucam yoksa cocuklamı ilgilenicem. o da benim oğlum sayılır yani bu kadar oldugunu bilmioum ben. herhalde bu gibi olaylardan bunalanlar boşuo hemen kocayı:):)
ya ıste aynı eve girince değişiklik oluo mantıgı işte. mesela ben bazne diyorum eşime. cocuk olunca senin arkanımı toplucam yoksa cocuklamı ilgilenicem. o da benim oğlum sayılır yani bu kadar oldugunu bilmioum ben. herhalde bu gibi olaylardan bunalanlar boşuo hemen kocayı:):)
evet hem cocuk hem eş ,ev işleri falan benim de gözümü korkutuyor 3 cocuga birden bakan evi de cicek gibi olan annelere hayranım valla
ben domınantım sanırım annem gibi yani her konuda yardımcı olacak bana oluyoda yanı olduruyorumtabi farklar var da öyle uclarda degıl allaha şükür allah korusun boşanmayı tek bosanacagım durum aldatma olur heralde onun dsında sanıyorum aklımdan gececegını aman allah korusun herkesı
26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim
evliliğimin 6. ayında bebek diye yanıp tutuşmuştuk ama bazı sebeplerden dolayı erteledik...
keşke ozaman bıraksaydık korunmayı...
3 aydır deniyoruz gelmiyor...hayırlısı yine de...
çocuk varkende gezilip tozulur ben bu mantığı yanlış buluyorum...
nice örnekler sayabilirim çocuğu varken kariyerin doruklarında fink atan...
ya da dünyayı gezen...çocuk bunlar için engel değil olmamalı da...
hakkında hayırlısı olsun..
benimde korkum bu işte.
1,5 yada 2 yıl bende istemiyorum. ondan sonra da olması için sıkıntı çeker miyim ?
umarım çekmezsin istediğin an gelir ama ben çekiyorum şu an...
belki sabrım sınanıyor bilemiyorum...
bazen kızıyorum kendime ertelediğim için sanki çok şey mi değişti hayatımda...
eşim 6 aylık evliyken de gözümün içine bakıyordu...sarılarak uyuyordu...öpücükle uyandırıyodu...
hala öyle...eee iş güç desen ömrümüzün sonuna kadar devam edecek...
neticede eşimi tanıyorum 3 maymunu oynayarak evlenmedik...tanıdık güvendik sevdik...
evlendik diye de tepetaklak döncedek karakterde bir adam değil...eee 3-5 sene bekelemek olayı saçma geliyor
bence bebek sevgiyi daha da pekiştirir...anlamıyorum pişmanım bu konuda...
yine de kendin için en doğru kararı sen verirsin
canım o zaman planlı hareket edıyosun 1 dakıkan bile kıymetlı boş oldugunda baska bi işni halledıyosun vs vs merak etme bebek olunca o tempoya ıster ıstemez alısıcaz
haklısın canım 4/5 sene evlilik için bende bekleyemem ama biz kredi ödüyoruz.
bu sebeple beklemek istiyoruz ilk yılda da olsun ben kendim istemedim. rahat edelim diye..
çocukla istediğim heryere gidebilirim buna eminiim.. sadece o geldiğinde zor bi hayata gelmesin.
maddi açıdan çok şükür tek borcumuz ev kredimiz kira yerine onu ödüyoruz. ama onu da azcık hafifletmek istiyorum
10 yıl asla bitsinde öyle yapalım diyemem. 1/2 yıl ödemiş olalım bari diyoruz.
İnşallah senide çok bekletmez bir an önce gelir çok düşününce stres yapınca sanki daha zorlaşıyor bence düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?