- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
@Vayneymis canım güzel fikir.... Evet arkadaşlar bebek isteyenler nasıl besleniyor neler yiyor bunları paylaşalım inşallah şifa niyetine Rabbim bize de sağlıklı bebekler nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım benim hayırlı olsun hepimiz için@Vayneymis canım güzel fikir.... Evet arkadaşlar bebek isteyenler nasıl besleniyor neler yiyor bunları paylaşalım inşallah şifa niyetine Rabbim bize de sağlıklı bebekler nasip etsin
Bence foto atmayın birinizin canı çeker sonraC cibilicibilisaksak06 bak hepimiz illa abur cubur yiyip kötü besleniyoruz ama hergün yiyip içtikleimizden faydalı olanların fotosunu atalım sadece
Yok ya çekmez daha eğlenceli hem internette de var yiyecek içecek eskiden alım gücü yoktu şimdi fakir kalmadı boşver stres atıyoruzBence foto atmayın birinizin canı çeker sonra
Faydalı şeyleri canımız çeksin zaten canımBence foto atmayın birinizin canı çeker sonra
Bende aynen dun basladm ve adet olana kadr yicem kabak cekrdegni ananasida vaktm oldukcaHaftada iki tane avakado yiyorum ve günlük kavrulmamış kabak çekirdeği ve badem
Cnm yediginden bahsetmis kiz zaten ? Ve bunu vilmeynler cokC cibilicibilisaksak06 canım kısaca topik kurallarını işk sayfaya yazar mısın
Sadece günlük yenilen içilen veya tavsiye edilen besinlerden söz edilecek. Konu dışına çıkmak yasaktır hepimize şifa olsun sağlık sıhat versin
Sadece şunu içtim bunu yedim veya yicem içicem@Vayneymis canım güzel fikir.... Evet arkadaşlar bebek isteyenler nasıl besleniyor neler yiyor bunları paylaşalım inşallah şifa niyetine Rabbim bize de sağlıklı bebekler nasip etsin
Yok ya çekmez daha eğlenceli hem internette de var yiyecek içecek eskiden alım gücü yoktu şimdi fakir kalmadı boşver stres atıyoruz
Ben zaten hamile değilim de konuya maydanoz oldum:))) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel bir gebelik ve annelik süreci diliyorum sizlereFaydalı şeyleri canımız çeksin zaten canım
Yok canım ben sana demedim konu yemi açıldığı için kaynatmayalım die düşündüm :) şimdiden önlem alalım die kendi topiğinde de öyle yapmıştım en başından :)) amin sağolBen zaten hamile değilim de konuya maydanoz oldum:))) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel bir gebelik ve annelik süreci diliyorum sizlere
Canım biz de hamile değiliz kuzum hamile kalmak istiyoruz bu yüzden beslenme önemliBen zaten hamile değilim de konuya maydanoz oldum:))) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel bir gebelik ve annelik süreci diliyorum sizlere
Canım bu yazdığını ilk sayfanın ilk mesajına kopyalarsan daha rahat olurEvet kızlar topik kuralımız günlük yiyip içtiğimiz şeyler, dikkat ettiğimiz noktalardan bahsedelim konu dışı sohbet olmasın... topigimiz herkese açıktır ancak kalp kırmamaya dikkat edelim
Tabikide canım güzel fikieSağlıklı yediğiniz besinleri de burada paylaşalım deşarj oluruz
ceymi U Umudumallahtan Erwaaaa @HemDeliHemAsik R4bi4 @Vayneymis A AsyaaAyazz Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan M meha123 @nurtenn64 SEVDAM07 D Durbidk nursevdi T Tatlianne20 E elsin1 L lionyez F Fatmae20 B Burcinak K Karak87 Hllkl P pembehayaller06 H hayalalemiveben Isimsiz 1 C cibilicibilisaksak06 miyaww__ F Fenomenal polyanna_30 R Rad-8 @Mucizeolsakeske @Ssy8491 R Rose_marie