• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek isteyenler buda benım hıkayem olmaz dedıler ama cok şükür oldu !

simgeart

bebeğim sıkı tutun annene
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
469
1
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır bebek ıstıyorum korunmadım ama olmadı 2 ay once doktora gıttım ve rahım fılmı cekıldı çeken doktor ıyı tuplerde sorun yok dedı. Ama ben onunla yetınmeyıp başka bır doktora daha gıttım ve o doktor bana (hakkımı helal etmıyorum asla) bu sonuca gore senın cocugun asla olmaz dedı laparoskopıyle gobekden gırıp bkıcaz dedı tabı bu benım ıcın cok zor bı karardı resmen amelıyat dıyordu doktor. Bu seferde ıyıce arastırıp bu işin pirine Ankara da Fırat Ortaç a gittim baktı rahım fılmıne fılm cok guzel moralını bozma bı yumurtlama takıbı yapalım dedı o sırada eşımdende sperm ornegı aldılar 2 gun sonra ogrendık sonucları ıkımızdede hıc bır sorun yok Fırat Hoca kızım sızınkı nedensız ınfertalite bıraz daha bekleyelım laparoskopı yapmak zorundayız ama bence 1 2 ay bekle dedı . Benım umudum tamamen bıttı . Ve o ay çok şükür Rabbime reglim gecıktı 2 gun gece esımle nobetcı eczaneden test aldık yaptım once tek cızgı cıktı ve ben o tek cızgıye o kadar alıskındım kı yok ıste bu ayda dedım 1 2 dk sonra cope atmak ıcın elıme aldıgımda 2. cizgiyide gördüm gece 2 de kan testı yaptırdık ve oda pozıtıftı şükürler olsun Allahıma . Demem o ki kendınızı asla bebege odaklı yaşamayın asla o zaman olmuyor bırakın hayırlısını ısteyın ben artık olmuyo dedıgım ay oldu Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın Allahım kımesy evlat ozlemıyle sınamasın amin.

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. hiçbir zaman ümidini kaybetmemek lazım işte:71:

Sizin adınıza çok sevindim.. Rabbim hayırlı bi evlat olmasını, hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat olur inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu:69::69:

Hayırlı uğurlu olsun.

sizin adınıza öyle sevindim ki...

Rabbim inşllah bizlerede nasip eder.

Dualarım hep bu yönde.

Merhaba arkadaşlar ben 1 yıldır bebek ıstıyorum korunmadım ama olmadı 2 ay once doktora gıttım ve rahım fılmı cekıldı çeken doktor ıyı tuplerde sorun yok dedı. Ama ben onunla yetınmeyıp başka bır doktora daha gıttım ve o doktor bana (hakkımı helal etmıyorum asla) bu sonuca gore senın cocugun asla olmaz dedı laparoskopıyle gobekden gırıp bkıcaz dedı tabı bu benım ıcın cok zor bı karardı resmen amelıyat dıyordu doktor. Bu seferde ıyıce arastırıp bu işin pirine Ankara da Fırat Ortaç a gittim baktı rahım fılmıne fılm cok guzel moralını bozma bı yumurtlama takıbı yapalım dedı o sırada eşımdende sperm ornegı aldılar 2 gun sonra ogrendık sonucları ıkımızdede hıc bır sorun yok Fırat Hoca kızım sızınkı nedensız ınfertalite bıraz daha bekleyelım laparoskopı yapmak zorundayız ama bence 1 2 ay bekle dedı . Benım umudum tamamen bıttı . Ve o ay çok şükür Rabbime reglim gecıktı 2 gun gece esımle nobetcı eczaneden test aldık yaptım once tek cızgı cıktı ve ben o tek cızgıye o kadar alıskındım kı yok ıste bu ayda dedım 1 2 dk sonra cope atmak ıcın elıme aldıgımda 2. cizgiyide gördüm gece 2 de kan testı yaptırdık ve oda pozıtıftı şükürler olsun Allahıma . Demem o ki kendınızı asla bebege odaklı yaşamayın asla o zaman olmuyor bırakın hayırlısını ısteyın ben artık olmuyo dedıgım ay oldu Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın Allahım kımesy evlat ozlemıyle sınamasın amin.
ay çok sevindim arkadaşımm allah bizede nasip etsinn

bide beliritler varmıydıı

hepinizden Allah razı olsun kızlarr Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere inşallah ama arkadaşalr ben hiç belirti hissetmedım başlarda anlamadım hamıle oldugumu sadece regl donemmım geldı ve bende cok az kan geldı bıdaha gelmedı oyle olunca suphelendım ben .

okurken duygulandım... çook sevindim.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :nazar:

merhaba arkadasım hıkayenı okuyunca cok duygulandım bende 1 senedır bebek ıstıyorum fakat olmuyor... Artık umutsuzluga kapılmaya baslamadım degıl...Rabbım bebegınle saglıklı omur versın

Back