Bebek İsteyen Hanımlar

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
'Kızlar dün gece kayınvalidemler geldi bize herkez yattıktan sonra biz biraz oturup sohbet ettık, benim 2 yıla yakın bir evliliğim var ve bebek istiyoruz hıç korunmadık şimdiye kadar 2 kere hamile kaldım 2 sıde düstü,
neyse canlarım kayınvalidem bana sana bi hadis-i şerif okucam beni dinle ve bunu bir dene dedi..
''Her kimki eşiyle birleşmeden önce eşinin karnına elini koyup, -------bu birleşmeden bir erkek çocuğum olursa adını muhammed koyacağım-----derse o birleşmeden erkek çocuğu olur''

ve sen böyle dilemesen bile ilişkiye girmeden önce kocanla beraber besmele çekin, çekin ki çocuklarınız hayırlı ve iyi huylu olsun, dedi..

benim kayinvalidem kuranı kerim ve mealini cok okur, Denemekte Fayda Var Derim ben kızlaropuyorumnanaktan

selam canm bende şöle bişiy okudum bebek isteyen ve hiçbir sebebi yokken bebek sahibi olamayan kadınlar için bi dua var bunu bi kağıda yazıp üzerinde tutucakmışsın yada gün doğarken bu duayı bir sayfa dolana kadar yazıcakmışsın ben hiç denemedim amaduayı birkaç kez okudum malesefki dört aydır uraşıoruz olmuyo...ama bnde prolaktin sorunuda var buda engel oluyo olabilir düşük bi deyerde ama o bile yetio...bende senn gibi ilk bebeğimi düşürdüm beş aylıktı aradan bir yıl geçti kndimi toparladım şimdi yeniden bi bebek istioruz allah hayırlısını versn inş bebek isteyen herkese..

X