Bebek istedikten kaç ay sonra oldu

Betulce3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
21
1
1
25
Hamile olan arkadaşlar, bebek istedikten kaç ay sonra hamilelik haberini öğrendiniz

Bende

Bu sorunun cevabını merak ediyorum süreç ne kadar sürdü ne kadar sürede gebeliğiniz oldu veya tavsiyeler nelerdir bir anne adaylarına bilgi veriniz please 🥹
Bnde merak ediyorum 🤦🏻‍♀️bnim 6 . Ay bitti olur sandim da hayırlısı bakalım beklryisteyim

Pkos var bende 6. Ayda oldu ama sağlıksız oldu 3. Ayda kürtaj olmak zorunda kaldım.
He nasıl oldu derseniz gerçekten stres yapmadığım asla umursamadigim bir ayda tuttu bebiş

Pkos var bende 6. Ayda oldu ama sağlıksız oldu 3. Ayda kürtaj olmak zorunda kaldım.
He nasıl oldu derseniz gerçekten stres yapmadığım asla umursamadigim bir ayda tuttu bebiş
Bu stresten uzak durma ve umursamama nasıl yapılıyo biri bana öğretsin lütfen ya 😂😂 ben yapamıyorum

Hamile olan arkadaşlar, bebek istedikten kaç ay sonra hamilelik haberini öğrendiniz
5.ayda hamile kaldım 14 Şubat'ta sürpriz olacaktı bize ama 9 Şubat'ta düşük yaptım her ay stres yapiyodum o ay düşünmedim yürüyüş yaptım diyet spor ve havuç tükettim pcos hastasıyım yumurta çatlaması için ve hamile kaldım ama maalesef keseyi de bebeği de düşürdüm nasip değilmiş doktor kilo vermeden olmaz dedi ve kilo vermeden 15 günde hamile kaldım elinizden geldiğince düşünmemeye çalışın ve yürüyüşün çok etkisi olduğunu düşünüyorum bı de havucun

5.ayda hamile kaldım 14 Şubat'ta sürpriz olacaktı bize ama 9 Şubat'ta düşük yaptım her ay stres yapiyodum o ay düşünmedim yürüyüş yaptım diyet spor ve havuç tükettim pcos hastasıyım yumurta çatlaması için ve hamile kaldım ama maalesef keseyi de bebeği de düşürdüm nasip değilmiş doktor kilo vermeden olmaz dedi ve kilo vermeden 15 günde hamile kaldım elinizden geldiğince düşünmemeye çalışın ve yürüyüşün çok etkisi olduğunu düşünüyorum bı de havucun
Kuzu çok geçmiş olsun düşükten sonra nasıl yonettin durumu.? Ben kürtajdan sonra çok strese girdim kendime engel olamıyorum.Hic korunmadim 4 ay oldu ama hala gebelik oluşmadı.Ek olarak kürtaj sonrası 10 kilo kadar aldım simdi onu vermek için diyete basliycam bakalim

Bu stresten uzak durma ve umursamama nasıl yapılıyo biri bana öğretsin lütfen ya 😂😂 ben yapamıyorum
Bir noktadan sonra amaan artık ne zaman olursa olsun modu geliyor.Ovulasyon testi falan yapmiyicam dedim hiç yumurtlama takibi de yapmadım.Oyle olmuştu benim

Kuzu çok geçmiş olsun düşükten sonra nasıl yonettin durumu.? Ben kürtajdan sonra çok strese girdim kendime engel olamıyorum.Hic korunmadim 4 ay oldu ama hala gebelik oluşmadı.Ek olarak kürtaj sonrası 10 kilo kadar aldım simdi onu vermek için diyete basliycam bakalim
Yeni düşük yaptım ben 6 7 ay düşünmüyorum gebelik 9 Şubat'ta kanamam oldu 25 Şubat'ta kadar devam etti değerim 0landi ama piskolojik olarak çok etkilendim ailemin yanına gidip geldiğimde tekrar baslayacam yürüyüşü yapıyorum hala

Bir noktadan sonra amaan artık ne zaman olursa olsun modu geliyor.Ovulasyon testi falan yapmiyicam dedim hiç yumurtlama takibi de yapmadım.Oyle olmuştu benim
Bende de öyle oldu folik asiti ovalasyon testini bıraktım hamileliği ogrendim

Yeni düşük yaptım ben 6 7 ay düşünmüyorum gebelik 9 Şubat'ta kanamam oldu 25 Şubat'ta kadar devam etti değerim 0landi ama piskolojik olarak çok etkilendim ailemin yanına gidip geldiğimde tekrar baslayacam yürüyüşü yapıyorum hala
Kusura bakma canim ya ben anladım ki 15 gün sonra tekrar hamile kaldın.Valla yanlış anlamışım tekrar çok geçmiş olsun canım benim en hayırlı zamanda olsun inşallah

Kusura bakma canim ya ben anladım ki 15 gün sonra tekrar hamile kaldın.Valla yanlış anlamışım tekrar çok geçmiş olsun canım benim en hayırlı zamanda olsun inşallah
Ayy olurmu öyle şey burda birbirimizin bilgileri çok önemli çünkü bende çok araştırdım en son yeter yani kendini ne strese koydun dedim ilişkiye girerken çocuk düşüncesini sildim adetten bittikten 1 gün sonra 1 dolu 1 boş şeklinde yumurtalamaya 1 hafta kala bıraktım yumurtalamaya uygulama vardı ordan takip ettim onuda aynı 1 dolu 1 boş şekilde devam ettim sonra yumurtlamanin son günü bıraktım 3 gün sonra adet gününe kadar 1 dolu 1 boş ve adete yakın hamile kaldım ne zaman olacağı belli olmuyor o yüzden bence ovalasyonu bırakın o daha çok stres yaptiriyor

Testlerim aşırı silikti Clear olan adete 1 gün kala yaptığım testti ve 6 gün önce yapılan testte bile silikti adettin 1 ve 3.gunu dijital gebelik testim negatifti adetin 7.gunu pozitifi gördüm dijitalde 9.gunu de düşük yaptım ama hamile olduğumu biliyodum hissediyodum bütün belirtileri yaşadım mide bulantısı haricinde

Eklentiler

• 17384507952917759761682613237425.webp
    17384507952917759761682613237425.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-02-08-17-00-07-328_com.miui.gallery.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2025-02-08-16-58-37-810_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-02-08-16-58-37-810_com.whatsapp.webp