Gebeliğe Hazırlık Bebek istediğimi anladım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
Merhaba kızlar,

6 aylık evliyim. Bir önceki konumda hamilemiyim acaba diye şüpheye kapıldım fakat değilmişim. Bu süreçte bende eşimde aslında bebek istediğimizi anladık. 6 ay için belki erken diyebilirsiniz ama bebek için şartlarımız uygun maddi olarak. İkimizde calısıyoruz... maddi olarak bi cocugun sorumluluğunu üstlenebiliriz. Eşim 32 ben 25 yaşındayım.
Korunuyoruz şuanda daha doğrusu %100 güvenilir bi yöntem değil. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Şuan için bi sorun yaşamadık.
Temmuz gibi bi tatil planımız var ondan sonra denemek istiyoruz. Size sorum

Hamilelikten önce kadın doğuma görünmelimiyim?
Bu sürece girene kadar yapmaö gereken bir hazırşıl var mı?

Biraz uzun oldu ama cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim:)

Bence gerek yok. Boş yere baktırmak gereksiz. Deneyin 6 ay olmazsa gider baktırırsınız.

Sağlığınızla ilgili bi sorun yoksa görünmeyin gerek yok.zaten ha deyince olmuuor hemen eğer adet tarihiniz düzenli ise daha kolay işiniz

Bence giderseniz daha iyi olur folic asit baslarsiniz gerekli vitamin veya kansizlik gibi problemleriniz varsa onlar icin ilac kullanirsiniz.. Hersey gonlunuzce olsun Rabbim istediginiz zaman nasip etsin..

Eczaneden folik asit alıp içmeye başlayabilirsiniz, bebekten 2-3 ay önce başlamakta fayda var.

doktora gitmedim ama folik asit kullandım bir hemşire arkadaşımın tavsiyesiyle, daha sonra hamile kalınca doktorum aynı folik asiti kullanmaya devam etmemi söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…