Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eren ve Emir güzel.İyi geceler. 27 haftalık gebeyim. Oğluma Mehmet ismini koyacağız. Yanına sizce bu isimlerden hangisi daha uygun olur ?
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
Sizce ne olabilir peki?Hiçbiri
Tek seviyorum ben. Ama mehmef isminin yanına sadece Fatih gelmesine alışmış da olabilirim. Beraber okudum hepsini. Beğenemedim malesef.Sizce ne olabilir peki?
Meriç ismi ile dalga geçildiğini gördüm.İyi geceler. 27 haftalık gebeyim. Oğluma Mehmet ismini koyacağız. Yanına sizce bu isimlerden hangisi daha uygun olur ?
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
Amin teşekkür ederimAras yada Emir bence
Sağlıkla gelsin inşallah evinize sans huzur getirsin
Tek seviyorum ben. Ama mehmef isminin yanına sadece Fatih gelmesine alışmış da olabilirim. Beraber okudum hepsini. Beğenemedim malesef
Mehmet tek başına neden değil? İlle 2. İsmi olacaks
Aras daha kolay okunuyorİyi geceler. 27 haftalık gebeyim. Oğluma Mehmet ismini koyacağız. Yanına sizce bu isimlerden hangisi daha uygun olur ?
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
Mehmet'in yanına sesli harfle başlayanlar daha kolay telaffuz edilir gibi geldi bana. Diğerlerini söylemek zor oldu bana göre (artik 2 isim kullanmaya üseniyorum zaten o ayrı :)).İyi geceler. 27 haftalık gebeyim. Oğluma Mehmet ismini koyacağız. Yanına sizce bu isimlerden hangisi daha uygun olur ?
Aras
Kaan
Emir
Meriç
Eren
Poyraz
Uraz
Çağın
Mehmet'in yanına sesli harfle başlayanlar daha kolay telaffuz edilir gibi geldi bana. Diğerlerini söylemek zor oldu bana göre (artik 2 isim kullanmaya üseniyorum zaten o ayrı :)).
Okullarda öğretmenler de 2 isim zor olunca teke düşürüp birini seçip kullanıyorlar benim gördüğüm.
2 koyacaksaniz sesli harfle başlayanları seçerdim ben olsam.
Sağlıcakla gelsin