• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEK İSMİ ÖNERİSİ OSMAN

Oğlumun ismi için kararsız kaldık

• OSMAN GÖKTUĞ

• OSMAN GÖKALP

• OSMAN ALP

• OSMAN ARDA

• OSMAN SELİM

• OSMAN TAHA

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

TUBABA

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
7
1
1
28
Merhaba,
Haziran annesi olacağım inşallah,
İsim tavsiyesi için ankete katılır mısınız :anneadayı::KK66:

Alp ve arda isimleriyle osman ismi ulama yaptığı için os-manalp veya os-manar-da gibi çok birleşiyor bence ben osman taha'yı seçtim 🤭

Osman şartsa ve siz onu kullanmayacaksanız ikinci isim olarak seçin. Okulda ilk isimler söylenir.
kesinlikle katılıyorum. arkadasimin ilk ismi behiye babaanne ismi, ikinci ismi modern isimdi . ailede falan herkes ikinci ismini soylermis ama biz okulda hep behiye derdik çünkü ogretmenler iki isimli cocugun ilk ismini okurdu yoklama defterinde. simdi sosyal medyada sadece ikinci ismi yaziyor, bilmiyorum belki sildirmis bile olabilir ama biz hala behiye diyoruz çünkü behiye yani.

kesinlikle katılıyorum. arkadasimin ilk ismi behiye babaanne ismi, ikinci ismi modern isimdi . ailede falan herkes ikinci ismini soylermis ama biz okulda hep behiye derdik çünkü ogretmenler iki isimli cocugun ilk ismini okurdu yoklama defterinde. simdi sosyal medyada sadece ikinci ismi yaziyor, bilmiyorum belki sildirmis bile olabilir ama biz hala behiye diyoruz çünkü behiye yani.
Ben de çift isimliyim ailem ikinci ismimi babaannemin adı olarak koymuş. Kimse kullanmıyor okulda da ilk ismim kullanıldı hep. Öğretmen olarak da çocukların hep ilk ismini söylüyoruz. Bazıları ikinci ismiyle hitap istese de listede okurken bakmıyoruz bile yani.

Back
X