Bebek isimleri

Son 2 alternatifim kaldı kızlar.Kızımın ismi Pelin mi Melis mi olmalı sizce?
Melis derim başka bişey demem :) bebeğimize ilk kız dediler hep melis diye sevdik.Ne kadar eşimin ailesi kuranda yok kötü anlamlı bir isim deselerde

Melis bence. Ne kadar Melis tanıdıysam hepsi de çok çıtı pıtı, narin kızlardı. :) Kız çocuklarına çok yakıştırırım o yüzden Melis ismini. Sağlıkla gelsin.

Simdilerde herkes pelin herkes melis.

Canim cevap verebilmem için öncelikle anlamlarını biliyor olmam gerek.anne babanın ilk vazifesi evladına anlamı güzel olan bir isim koymaktır.Bı yaz bakalım ne demekmiş? İnş. Hayırlısıyla dogsun kiziniz

pelin gibisi var mı ya pelinler hep de güzel olur şarkısı bile var bak peline peline

Nil Karaibrahimgil üniversitedeyken sevdiği çocuğu Pelin diye bir kıza kaptırmış ondan yazmış o şarkıyı da diyolla, magazinsel bilgi :)

Nil Karaibrahimgil üniversitedeyken sevdiği çocuğu Pelin diye bir kıza kaptırmış ondan yazmış o şarkıyı da diyolla, magazinsel bilgi :)

hatta o kız pelin batu, mor bana gitmez peline giderdeki mor da mor ve ötesinin harunuymuş diyolar :)
ama katılıyorum nil e pelinle yarışılmaz

hatta o kız pelin batu, mor bana gitmez peline giderdeki mor da mor ve ötesinin harunuymuş diyolar :)
ama katılıyorum nil e pelinle yarışılmaz

Ay eveett Pelin Batu'ydu di mi şimdi hatırladım ahaha.

Ben Melis dedim .Kızım Pelin (4 yaşında Ona sordum hangi isim güzel diye )

geçen kızımın okulunun isim listesine göz attım, kızların hepsi: melis, duru, defne, ada, ecrin (yanında suları ve eceleri de var) erkekler efe, ege, çınar, eymen, uras, demir.
başka isim yok sanki, neyse ki aralarda elif, zeynep, ali, mehmet gibi klasik isimler var bikaç tane, yoksa ciddi ciddi her sınıfta 3 defne 3 melis 2 duru falan var.
şimdi bunlar 4-5-6 yaş
şu an da gümbür gümbür mina, mira, miraçlar geliyor, bekleyin

Sonuna su ve naz eklemedikce her sey güzel artik.
Bu iki isimden baska alternatif yoksa pelin daha tok daha kalite bir isim.kafayi hos eden pelin otundan guzel manalar cikarirlar ismine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…