Canim burda bi devlet hastanesinde 9 ay sonra ya gün verdiler bana evet şaka gibi resmenArkadaşlar merhaba burada bilgi ve tecrübelerini paylaşan cook kişi oldu hepsine tekrar teşekkür ediyorum bi konuda bilgisi olanlardan yardım rica edicem hormon testlerim yapılmıştı bi sorun yok dedi dr özelde hsg çektir dedi gönderdi hayır yani devlette neden cektiremiyorum onu anlamadım 5 ay sonraya randevu verirler dedi bana bu doğru mu? Devlette çektiren arkadaşlar nerede ve nasıl cektirdiniz? Birde hsg den once bu ay gidip yumurtlamış miyim gelişmiş mi ne durumda diye baktırmak istiyorum regl 14. Gününe randevu aldim farklı bi dr dan bu taleplerimi ilettigimde bakar mi yada sizce ne söylemeliyim? Tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim teşekkür ederim.
Ya gerçekten inanılmaz bi düzen hiç durumu olmayanlar ne yapacak hadi biz özele giderizCanim burda bi devlet hastanesinde 9 ay sonra ya gün verdiler bana evet şaka gibi resmen
Bende gidip özelde yaptırdım
Yaşım 28 o test nedir tam anlayamadım biraz açabilir mısınız? Hormon testlerim yapıldı onun dışında dr hiç bi test istemedi bende kendi çabalarınla öğrenmeye çalışıyorum aşamalarıKaç yaşındasın hemen kan ihtilasmasi testi yaptır
2 başarısiz aşılamamYa gerçekten inanılmaz bi düzen hiç durumu olmayanlar ne yapacak hadi biz özele giderizsiz hangi aşamadasınız bebiş var mi?
Inşallah tutacaktır bu ay. Hepimize Allah nasip etsin gerçekten zorlu bu süreç.2 başarısiz aşılamam
1 başarısız tüp bebek denemem var
Bu ay ikinci tüp bebek tedavime başlıcam inşallah
Hormon testlerinde sanıyorum ona bakıldı testlerde sıkıntı yok dedi dr.Tiroidlere de baktırmak gerekiyormus tiroid bozuksa o da bebek olmasını engelliyormuş
Hadi yaa e o zaman bu dr ları biz mi yonlendiricez ya sıkıntı yok dedi gönderdi resmen ben anlamıyorum 1 sene gebe kalmayan bi kadının kontrolü icon gerekli aşamalar yok mu? Neden bi hormon testiyle yetindi bu dr anlamıyorum gercektenYok ona hormon testlerinde bakılmıyor. Benim de bir sürü test yapıldı vs ama tiroid için ayrı test yapılıyormuş. Bana diyenlere bende böyle demiştim
Yaşım 28 o test nedir tam anlayamadım biraz açabilir mısınız? Hormon testlerim yapıldı onun dışında dr hiç bi test istemedi bende kendi çabalarınla öğrenmeye çalışıyorum aşamaları
Hadi yaa e o zaman bu dr ları biz mi yonlendiricez ya sıkıntı yok dedi gönderdi resmen ben anlamıyorum 1 sene gebe kalmayan bi kadının kontrolü icon gerekli aşamalar yok mu? Neden bi hormon testiyle yetindi bu dr anlamıyorum gercekten
Canm mrb tiroid yüksekse cewizin içindeki ince kabukları warya onları geceden suya koy sabaha kadar kalsın sabahları iç istediğin kadar dewam edeblirain hiç bi zararı yok bi arkadaşımın da wardı öyle yendi birde kuru üzüm warya küçük şeker yerine onu tüket bence bunların iyi geldiğini biliyorum hızlı olanlarada yawaş olanlarada etkiliymiş umarım yardmcı olurMerhabalar birsey sormak istiyorum ben kontrol icin kan vermistim bebek dusundugum icin.bugun troitimin biraz yuksek ciktigini ogrendim 5 olmasi normalmis ama benim 6 cikmis dahiliye ile gorusucem ama sizin tecrubenizden faydalanmak istiyorum bu cok yuksek bir oranmi troit yuksekligi hamileligi engellermi ve troiti dusurmek icin ne yapiliyor ilac tedavisi ise bu bebek isterken uygulanabilirmi?biraz endiselendim acikcasi biran evvel hamis olmak istiyordum herkes gibi boyle cikinca biraz uzuldum bazen hamis kalmayiengelleyebiliyoe sanirim.yardimci olabilirmisiniz.
Canm mrb tiroid yüksekse cewizin içindeki ince kabukları warya onları geceden suya koy sabaha kadar kalsın sabahları iç istediğin kadar dewam edeblirain hiç bi zararı yok bi arkadaşımın da wardı öyle yendi birde kuru üzüm warya küçük şeker yerine onu tüket bence bunların iyi geldiğini biliyorum hızlı olanlarada yawaş olanlarada etkiliymiş umarım yardmcı olur
Tüp bebek yaptırmıyoruz ki tüp bebekte bakıyorlarsa neden baksınlar zatenAma tüp bebek için ondan önce araştırılıyor kan pıhtılaşma bozukluğu var mı diye niye bakmadılar ki
Tüp bebek yaptırmıyoruz ki tüp bebekte bakıyorlarsa neden baksınlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?