bebek için önden ne alınmalı

elbarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
34
82
3
28
Merhabalar, ortada birşey yok fakat ben yavaştan ilerde nasip olurda bir bebeğim olursa ona ön hazırlık olarak birşeyler almak istiyorum. malum herşey inanılmaz pahalanıyor özellikle bebek eşyaları. tabi ortada bir bebek olmadığı için cinsiyeti de belirsiz :) neler alınabilir yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

Zıbın alın kolsuz yaz kış giyilebilir en azından çorap birde onun harıcınde battaniye falan alabilirsiniz düz sabit renkler

Bebek çeyizi yani Kıyafet olarak yenidoğan takımları alabilirsiniz krem rengi unisex renkler vs. Ancak kıyafet konusunda bebeğin net olarak doğacağı mevsim çok önemli. Mesela yaz bebeği olacaksa kalın tüylü yenidoğan tulumları elinizde kalacaktır. Çünkü zaten bir iki ay anca giyilebilir oluyor yenidoğan kıyafetleri. Onun yerine yazın da kışın da giyilmesi elzem şeyler alabilirsiniz. Body, alt üst penye takımlar. Kışın da doğsa nasılsa içine giyecek sonuçta. Yoksa mont, kalın tulumlar elinizde kalır ki pahalı şeyler bunlar. Oyuncak alabilirsiniz. Bebeklerin her gelişim dönemine uygun oyuncaklar var. Mesela 0-6 ay arası oynadığı oyuncaklar başka oluyor sonrasında başka oyuncaklar gerekiyor gibi. Biberon, emzik bekledikçe bir şey olur mu bilemiyorum ama bebek arabası ve beşik(park yatak) alıp kutusuyla kenarda saklayabilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar. Allah gönlünüze göre versin.

Bence bebek olmadan bu tarz girişimlerde bulunmayın ne yaşayacağınızı bilmiyorsunuz sonra üzülebilirsiniz. Onun yerine eşya almaktansa birikim yapın. Çünkü o günün modasına da çekiliyor insan almak istiyor.

Gram altın atın kenara . Eşyalar pahalansa bile elinizde toplu paranız olur . Doğmadık çocuğa don biçmeyin. Evde başınıza eşya biriktirmekten iyidir dünyanın bin bir türlü hali var .

Bence kenara eşya kıyafet yerine para , gram altın atın en iyisi .
Zaten yenidoğan bebeklere özellikle kıyafet çok alınmaması taraftarıyım. Yenidoğan kıyafetleri mak. 10 gün giyiyor .

Giysi alma çünkü mevsimine göre alınması gerekir :) ana kucağı, kanguru, emzirme yastığı, nevresim, bebek kamerasi, giysi askiligi, müslin örtü, ağız silme bezi, alacaksan biberon ve emzik, göğüs pedi, imkan varsa gümüş kapak, emzirme sütyeni alabilirsin. Aklima gelen bunlar su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…