- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.536
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
Tesekkur ederim:))Ben basta cok bisy almamani oneririm. Kullandikca tecrube ettikce alirsin. Smdilik sadece ilk zamanlarda ihtiyaci olabileck seyleri almani tavsiye ederim. Benm bebgm 1 aylik daha tazeyim:) en onemli kolay giydirebilecgn kiyafet zibin tavsiye ederim. Birde her yerde var mi bilmyrm ama kendinde eldivenli uzun kollu zibin kesnlikle tavsiye ediyorum. Ilk dogdugu zamnlar baya ise yariyor. Cunku diger eldivenleri kolayca cikardi benm kizim. Birde bezi doguma yakin yani bebeginin dogum kilosu ortalama belli olunca al derim. Mesela bana yenidogan bezi cok kullanilmyr dendi ama benim bebegm kucuk dogusugu icin 150-200 civari kullandik. Ki annem bana 60li aldirdi yeter diye:)) yani kim ne diyosa olmama ihtimali var:) odasinida simdiden kurma bence ve ne tur besik alirsan al mutlaka sallansin. Hatta imkaninin varsa otomatk sallanan bisyler bile olabilir. Emzik ben dogar dogmaz vermeye calistim. Ama istersen emmeyi ogrenene kadar verme. Cnku farkli sekilde emiyolar:)) ben onceden biberon almistim 5li takim abartmisim baya:) acaba ne zaman kullanicam:) zibin 5-7 bana yetti ki kizim bay kusmuklu olmasina ragmen. Hizli buyuyolar o yuzdn asiri almamani tavsiye ederim. Alt acmak icin bisyler almalisin o baya lazim oluyor:) ates olcer baya onemli. En kolay olanini tercih edebilirsin. Hersyn pamuklu olmasina dikkat edeblrsn. InsaAllah saglikla alirsin kucagina canim.