- 8 Kasım 2014
- 4.856
- 10.536
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Henüz erken alışveriş için ama öncelikle iki adet hastane çıkış seti mutlaka alın.ben anne yanı besik kullandım memnun kaldım siz sallanan da tercih edebilirsiniz.bepanton pişik kremi mustela sac vücut sampuanı,ates ölcer,banyo seti,minik havlu,tarak ,tırnak makası,bol bol içten giyilen cıtcıtlı badilerden,battaniye,bikac tanede 0-3aylık takımlardan,agız silme bezi vs bunlar en kullandıklarım olmustu.cocuk arabasını travel sistemlerdrn aldık.3adet takılıp cıkan üst kısmı vardı.suan 2.asamadayım.yenidogan ve kilosuna göre bir sonrakini takıyorsunuz.yastık kullanmıyorsunuz ilk altı ay.bize doktor tavsiye etmedi.odasınıda aldık ama hep anne yani besikte yattı .sanırım 6aydan sonra odasına alıstırmaya calısacam.bu sekilde
Oncelikle cit citli tulumlardan kacin bir de bu baglamali giysilerden zibinlardan citcitlar aciliyor cocuk hareket ettikce ve zibindan gogsu usuyor cocugun. Alt ust takimlar en iyisi boynuna kadar olan gogsunu sicak tutar cocugun. Bol bol al alt ust takim malum kusma terleme altina sizinti vs gibi durumlarda cok ihtiyacin olacak. Bir de alttan citcitli iclikler var atlet kulot yeerine onlardan giydirdim ben onlardan da bol bol al. Corap eldiven onluk zaten alinmali. Biberon alacaksaan kesinlikle cam biberon al daha saglikli. Emzik de damakli olanlardan. Tasima cantasi ana kucagi vs zaten takim olarak satilio onlardan al saglma bir markadan. Bez stokla bol bol ve islak mendil su saf su ile dokunmus olanlardan. Simdilik soyleyeceklerim bukadar hayirli olsunDaha 4 aylık hamileyim ama ne zaman başlamalı mıyız neler almalıyız hiçbir fikrim yok arkadaşlar.
Beşiği, yatağı nasıl almalıyız seçerken neye dikkat etmeliyiz?
Kıyafet olarak neler almalıyız? Hangisinden kaç tane almalıyız? Bir sürü detayı var bu işin.
Ne bileyim dışarı çıkarken taşımak için ne almalıyım?
Daha aklıma gelmeyen bi çok şey...
Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Bir de bu işin maliyeti ne kadar olur, en uygun ama kaliteli şekilde nasıl bi bebek odası kurabiliriz? Bütün bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Daha 4 aylık hamileyim ama ne zaman başlamalı mıyız neler almalıyız hiçbir fikrim yok arkadaşlar.
Kıyafet olarak neler almalıyız? Hangisinden kaç tane almalıyız? Bir sürü detayı var bu işin.
Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Bir de bu işin maliyeti ne kadar olur, en uygun ama kaliteli şekilde nasıl bi bebek odası kurabiliriz? Bütün bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Canım benim arabam chicco true love modeliydi baybmallde indirimden almıştım.suan fiyatları bilemiyorum.oyun halısını 3.ayda aldım buarada öncesinde pek ihtiyac duymadım .suan ise iyki almısım dediğim en cok kullandıgım sey.bebegim bes aylık cok oyalanıyor halıda bende işlerimi hallediyorum:)Cok tesekkur ederim, travel sistem nasil oluyor ne işe yarıyor tam olarak anlayamadim, bir de ne kadara aldiniz hangi marka önerirsiniz?
Ben basta cok bisy almamani oneririm. Kullandikca tecrube ettikce alirsin. Smdilik sadece ilk zamanlarda ihtiyaci olabileck seyleri almani tavsiye ederim. Benm bebgm 1 aylik daha tazeyim:) en onemli kolay giydirebilecgn kiyafet zibin tavsiye ederim. Birde her yerde var mi bilmyrm ama kendinde eldivenli uzun kollu zibin kesnlikle tavsiye ediyorum. Ilk dogdugu zamnlar baya ise yariyor. Cunku diger eldivenleri kolayca cikardi benm kizim. Birde bezi doguma yakin yani bebeginin dogum kilosu ortalama belli olunca al derim. Mesela bana yenidogan bezi cok kullanilmyr dendi ama benim bebegm kucuk dogusugu icin 150-200 civari kullandik. Ki annem bana 60li aldirdi yeter diye:)) yani kim ne diyosa olmama ihtimali var:) odasinida simdiden kurma bence ve ne tur besik alirsan al mutlaka sallansin. Hatta imkaninin varsa otomatk sallanan bisyler bile olabilir. Emzik ben dogar dogmaz vermeye calistim. Ama istersen emmeyi ogrenene kadar verme. Cnku farkli sekilde emiyolar:)) ben onceden biberon almistim 5li takim abartmisim baya:) acaba ne zaman kullanicam:) zibin 5-7 bana yetti ki kizim bay kusmuklu olmasina ragmen. Hizli buyuyolar o yuzdn asiri almamani tavsiye ederim. Alt acmak icin bisyler almalisin o baya lazim oluyor:) ates olcer baya onemli. En kolay olanini tercih edebilirsin. Hersyn pamuklu olmasina dikkat edeblrsn. InsaAllah saglikla alirsin kucagina canim.Daha 4 aylık hamileyim ama ne zaman başlamalı mıyız neler almalıyız hiçbir fikrim yok arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?