• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek için neler aldınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

antikor

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
51
6
16
42
Enim ilk hamileliğim. 30 haftalık oldu. Daha doğru düzgün birşeyler almadık. Özellikle bebek kıyafetleri neler aldınız birde kaçar tane aldınız. Doğum eylülde olacak gibi duruyor. Bebeği nasıl giydireceksiniz. İlk etapta içine dikişsiz zarf zıbın altına patikli don üstünede takımı yada tulum deniyor. Paylaşırsanız sevinirim

Canım bende mayıs ayında doğum yaptım. Alacağın şeyler doğum yaptığın aya göre değişiyor elbette. Ben ilk zamanlar giydirme kolaylığı açısından içine dediğin gibi ince zibiinlardan giydirdim. Bira büyüyünce çıtçıtlı zıbın giydirmeye başladım. Çok fazla alma bence minik kıyafetler sadece giydirebilecegin kadar al çünkü hemen büyüyor ve giydiremedigin bi ton kıyafet kalıyor.büyüdükçe almanı tavsiye ederim. Çıtçıtlı iç zıbın en çok ihtiyac olan şey bence. Bide ayaklı pijamalar güzel oluyor. Alt üst takım al zibinlarida. Tulum şeklinde olan ayaklı Için alma bence giyemiyorlar çocuk rahat edemiyor. He bi de ağız mendili çok fazla kullanılıyor. Sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle..

Eylul, ekim gibi dogumum benim de.

Her markanin olcu tablosu degisiyor ben o yuzden alisveris yaparken yenidogan felan diye degil cm olarak yaptim alisverisi.

50 cm 3 adet tulum
50 cm iki adet alt ust takim aldim
İcine giydirmek icin de 3 adet patikli alt ve 5 adet citcitli uzun kollu zibin aldim yine 50 cm

56 cm e abandim biraz
5 alt ust pijama takim
3 esofman takim
6 tulum
4 citcitli zibin ve alt pijama takim
1 pantolon- tisort-hirka
1 salopet
Bunlarin icine giydirmek icin de bol bol (10 ar adet) ic zibin, ve kadife patikli alt pijama aldim.

Zarf seklindeki zibinlardan almadim hic,yegenimde de kullanmamistik, gerekli oldugunu dusunmuyorum. Tercih meselesi tabiki, olmazsa olmaz diyenler var hala...

3-6 aylik bir kac indirimden birsey buldum aldim ama henuz kayda deger degiller:)

Back