Arkadaşlar çocuk için muayene oldum özel bir hastanede kan tahlili yaptı güzel çıktı ulturasonda baktı herşey normal bi sıkıntı yok dedi adetimin ikinci günü gitmiştim bitikten sonrada gel rahim ulturasonu çekelim dedi 700 TL gibi bir fiyat çıkardılar bende açıkçası olmak istemedim sizce olmalıymışım bi sıkıntı olsa normal ultrason da görmezmiydi
Rahim filmidir dedikleri.Ultrasonda tüplerinizin durumu görünmüyor.Ne kadar oldu çocuk isteyeli?Yaşa ve evlilik yılına ne kadar süredir korunmadığınıza göre genelde karar verirler.Bir süre geçmeden pek istenen bir şey değil.
Evet rahim filmidir yaptırılması gerekli eğer tüplerde tıkanıklık varsa boş yere zaman kaybı olur bende 2 buçuk yıllık evliyim tek tüpüm tıkalı çıktı hep spermiyogramda ister doktorun rahim filmi çekilmesi gerekli canım fiyatta uygun
Evet rahim filmidir yaptırılması gerekli eğer tüplerde tıkanıklık varsa boş yere zaman kaybı olur bende 2 buçuk yıllık evliyim tek tüpüm tıkalı çıktı hep spermiyogramda ister doktorun rahim filmi çekilmesi gerekli canım fiyatta uygun
Canım ben fakülte de çektirdim ve de ücretsiz 700 lira gerçekten çokmuş yakınında fakülte hastanesi varsa ara sana adetten sonrasına gün veriyorlar ben aynı gün aldım sonucumu onu götür doktoruna devlet yakınsa devleti ara bir sor
Merhaba. Rahim filmi devlette ağrılı oluyor diye biliyorum. İstanbul daysan agrısız Çekim yapan yerler var. Echomar ı tavsiye ederim. 650 tl ama değiyor. Birde tüp bebek asılama kısa vadede düşünmüyorsan film cektirmeni tavsiye etmem. Eşinde sorun varmıs once sperm degerleri yükselsin. Varikosel almlt olacaksa olsun bir süre daha deneyin olmazsa o zmn cektir. Çünkü bu filmin süresi bir yıl. Bir yıl gecerliliği var. Daha sonra tüp asılama yaptırsan bile bir yılı geçtiyse yeniden film isterler. Bence eşin tedavi olsn ilk etapta