- Konu Sahibi edebiyatci_16
-
soruma cevap verecek kimse yokmu
canım ben şöyle duymuştum
sen hastalanınca yerine başkası devam ediyormuş
hiç bırakılmamlıymış
canım ben şöyle duymuştum
sen hastalanınca yerine başkası devam ediyormuş
hiç bırakılmamlıymış
evet canım. bende okumuştum 41 gün boyunca günde 1 kere okudum.okuyamadığım zamanda annem okumuştu benim yerime.
teşekkür ederim arkadaşlar.bende başlıycam Allah nasip ederse,bende başlıycam.artvinli senin bebeğin varmı?yani duaların sonuç verdimi?
CANIM ben 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm.o kadar çok dualar okudumki hep rabbime sığındım.her tedavimde olumlu sonuçlandı.ilk tedavimde ikizlerime hamile kaldım.doğumdan 5 gün sonra vefat ettiler.ikizci tedavimde kimyasal gebelik oluştu.3.tedavimde 5.6 ikizlerime kürtaj oldu.kısmetimizde bunları yaşamak varmış bütün tedavi sonuçlarımda değerlerim 300 e yakındı herşey normalken bebklerimi kaybettim.şimdi ise 4.denememe başlamak istiyorum bu sefer rabbim yüzümü güldürecek inşallah.
selam arkadaşlar Rabbim herkesin dualarını kabul etsin evet benimde çocuğum olmuyordu 2 aşılama ve 1 tüp bebek denedik hepside negatif sonuçlandı tüp bebekten sonra bayağı ümitlerim tükenmişti o dönem hiç namaz kılmayan ben Rabbim kabul ederse namaz kılmaya başladım ve aklıma her geldiğinde ya varis i 707 kere okudum süreklide Allahın 99 ismini okuyordum ve bir arkadaşımın teşvikiyle aşağıdakı yazacağım duayı bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okudum (duanın özelliği herhangi bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okuyup bitirmekmiş) ve tam ikinci tüp bebek tedavisine başlayacağım ay hastaneden randevuma kadar almıştım kendiliğinden sadece rabbimin yardımı mucizesiyle hamile kaldım işte böyle arkadaşlar tavsiyem fırsat buldukça ya varisi ve yazacağım duayı okuyun Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin. Bu arada şuan 20 haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre bi oluşum olacakmış darısı en kısa zamanda sizlara inşallah
'' fe in tevellev fe kul la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.'' anlamı: ey habibim eğer senden yüz çevirirlerse deki; bana Allah cc. yeter ondan başka ilah yoktur ona dayandım o büyük arşın rabbidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?