• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek icin dogru zaman mi?

Ays111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
55
23
3
35
Merhaba arkadaslar. Uc yillik evliyim. Esim bebek istiyor. Cok istiyor. Ben hep hazir degilim diye erteledim. Is icin bekliyordum. Cok sukur o da oldu. Atandim.
Simdi ben de dusunmeye basladim. Ama aklimda sorular var.
Cocuklu aile olmak cok mu zor.
Cocuktan sonra kari koca iliskisi degisiyor mu.
Cok buyuk sorumluluk gibi geliyor bana. Cesaret edemiyorum.
Kayinvalide hayatimiza dahil olur mu. Herseye karisir mi. Aklimda deli sorular.
Bazen diyorum ki beklenmedik bi sekilde hamile kalsam da zorunda olsam bunlari dusun dusun erteliyorum sadece.

Çocuklu aile olmak evet zor.
Bebekten sonra karı-koca ilişkisi epey değişiyor.
Çocuk sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk.
Kayınvalide her işinize karışır mı onu bilemem. İzin vermezsen karışamaz.

Çocuk zor ama mükafatı büyük olduğu için herkes yapıyor sanırım :)

erteleye erteleye böyle gider onda sorun yok ama sonra size de çocuk sahibi olma arzusu dank ederse yaa niye zamanında yapmadim şimdiye büyütürdüm gençlik enerjimle gibi bi cümle kurma ihtimaliniz yüksek:confused:

Birgün yapacaksın elbet, kv de karışabilir eşinle sorun da yaşayabilirsin vs vs henüz gençken daha iyi başa çıkabilirsin o yüzden sal gitsin :P

Bence cocuk dunyanin en guzel seyi o duyguyu tatmak cok zor oluyor ama herseyede deger bnce evlat olmasi

Hayatindaki en degerli varlik o olacak,annenden esinden hatta kendinden daha degerli. Ve evet cok buyuk sorumluluk, gozu hep uzerinizde olacak sizi kopyalacak.Davranislarinizla,hayatinizla, ona vereceginiz egitimle,sunacaginiz imkanlarla,cevrenizle bir hirsiz bir katil yetistirmek de sizin elinizde; ahlakli merhametli bir insan yetistirmek de. Insallah vakti gelince bu guzelligi tadarsiniz. Kendimden ornek verirsem ilkinde degil de ikinci cocuk da afalladim. Iki tane olunca zormus

Eşinizle ortak hareket edip,baktırmak için ya da herhangi bir yardım için kapısını çalmaz,kendi kapınızdan da uzak tutarsanız kv ile ya da kimse ile sorun olmaz.
Mesafe iyidir.
Siz yeter ki çocuk fikrinden emin olun.

Başlığa cevap
Buna karar verecek olan sizlersiniz
Yani ne bilelim biz! :)))

Back