• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için çaba harcayanlar bir de burayı okuyun

benim akıntım bir kaç gündür su gibiydi demekki yumurtlamam yakın bu gün de muhtemel yumurtlama tarihim inş bu ay olur inş cümlemizin bu ay olur

bende soğna kürü yapıyrm bende çok faydasını grüyorum soğan suyu adeti de düzenliyo

soğan bir çok derdin dermanı inş faydasını görürsünüz ben bırakalı baya oldu yumrtlama dön girdim de

rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah ALLAH IM SEN HERŞEYE KADİRSİN NE OLUR BİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE (AMİN) EBRU VERDİĞİN BİLGİLER HARİKA EMEĞİNE SAĞLIK BİRTANEM a.s.

allahım dualarını kabul etsin canım inş bilgiler işinize yarar

verdiğim adresten detaylı bilgiyi alabilirsin bacım

verdiğim adresten detaylı bilgi alabilirsin demişsin ama ben verdiğin adresi bulamıyorum.buarada verdiğin bilgiler çok güzel ve yararlı eminim biçok kişi faydalanacaktır hepsini okudum ve çok fazla yanlışım çıktı emeğin için çok teşekkürler...:1hug:

ablamın morali öyle bozuluyor ki her ay ben burdan öğrendiklerimle ona yarıdm etmye çalışıyorum ....teşekkürler paylaşım için....[/B]Allah ablamıda sizleride çabucak bebeklerinize kavurştursun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde...

verdiğim adresten detaylı bilgi alabilirsin demişsin ama ben verdiğin adresi bulamıyorum.buarada verdiğin bilgiler çok güzel ve yararlı eminim biçok kişi faydalanacaktır hepsini okudum ve çok fazla yanlışım çıktı emeğin için çok teşekkürler...:1hug:
canım arkadaşımız soğan kürü ile ilili soruları vardı adresi ben başka bir topicte vermiştim yine bu sitede gebelik öncesi ve sonrası alternatif tıp bölümünde soğan kürünün açıklamaları var bakarsan faydalanabilirsin
ablamın morali öyle bozuluyor ki her ay ben burdan öğrendiklerimle ona yarıdm etmye çalışıyorum ....teşekkürler paylaşım için....[/B]Allah ablamıda sizleride çabucak bebeklerinize kavurştursun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde...

canım moralini bozmasın ablanda buraya üye olsun onunda dertlerine ortak olalım burda ki dostluklar öle büyükki sen de biliyorsundur nasılsa insan sadece adet dönneminde düşünüyor o da gayet normal kırmızı kartın acısıda çabuk atlatılıyor rabbim tüm isteyenlerle beraber bizlerede versin inş

canım benim çok güsel bir topic hazırlamışsınn harika bilgiler var, hepsini okuyacağım müsait bir zamanda, inşallah rabbim bebeklerimize kavuştursun hepimizi...

kıslar başla bir stede servikal mukusunun açıklamasını yapmışlar kişşiden kişiye göre değişiyormuş
Kuru............. muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan .............muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında............muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında................doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında........ en doğurgan, yumurtlamaya çok yakın
sizinki hangisine giriyor

bence her kadın iki regli arasında bu sıralamadan geçiyor.sositososito yani kişiye özel durumlar değil bunlar.:1rolleyes:teşekkürler canım çok faydalı bilgiler a.s. ellerine sağlık..

bilemiyorum kadisim ama benim hiç yumurta akı kıvamına gelmedi eger dediğin gibi ise korkuyorum şimdi :((

kızlar yara gebeliğe engelmi ya bir kişiden cvp gelsin ya nolur

ebrucuğum allah razı olsun senden harika bilgiler paylaşmışsın...allah gönlümüze göre versin inşallah.....

ebrucum yazın için sagol canım herkesn faydalanacaagı bi yazı olmuş bende ada çayını içtim 4 gün kadar şimdi beklemedeyim ne olacak bakalım

bu arada ebrucum yaradan bahsetmişsin ne yarası canım acıklarmısın biz aynı topicdeyiz ordanda yazabilirsin

Back