Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek için çaba harcayanlar bir de burayı okuyun
- Konu Sahibi ebru1987
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kıslar ben bu ay soğan kürüne de başlamıştım faydası oldu galiba bende akıttı fazlalaştırdı içimi temizledi galiba hayırlısı oldun artık
ebru1987, nedir bu soğan kürü?
ne işe yarıyor? ne zaman yapılıyor?
verdiğim adresten detaylı bilgiyi alabilirsin bacım
verdiğim adresten detaylı bilgi alabilirsin demişsin ama ben verdiğin adresi bulamıyorum.buarada verdiğin bilgiler çok güzel ve yararlı eminim biçok kişi faydalanacaktır hepsini okudum ve çok fazla yanlışım çıktı emeğin için çok teşekkürler...:1hug:
canım arkadaşımız soğan kürü ile ilili soruları vardı adresi ben başka bir topicte vermiştim yine bu sitede gebelik öncesi ve sonrası alternatif tıp bölümünde soğan kürünün açıklamaları var bakarsan faydalanabilirsinverdiğim adresten detaylı bilgi alabilirsin demişsin ama ben verdiğin adresi bulamıyorum.buarada verdiğin bilgiler çok güzel ve yararlı eminim biçok kişi faydalanacaktır hepsini okudum ve çok fazla yanlışım çıktı emeğin için çok teşekkürler...:1hug:
ablamın morali öyle bozuluyor ki her ay ben burdan öğrendiklerimle ona yarıdm etmye çalışıyorum ....teşekkürler paylaşım için....[/B]Allah ablamıda sizleride çabucak bebeklerinize kavurştursun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde...
canım moralini bozmasın ablanda buraya üye olsun onunda dertlerine ortak olalım burda ki dostluklar öle büyükki sen de biliyorsundur nasılsa insan sadece adet dönneminde düşünüyor o da gayet normal kırmızı kartın acısıda çabuk atlatılıyor rabbim tüm isteyenlerle beraber bizlerede versin inş
- 10 Şubat 2009
- 5.068
- 358
- 363
kıslar başla bir stede servikal mukusunun açıklamasını yapmışlar kişşiden kişiye göre değişiyormuş
Kuru............. muhtemelen doğurgan değil
Yapışkan .............muhtemelen doğurgan değil
Krem kıvamında............muhtemelen doğurgan, yumurtlamaya yakın
Su kıvamında................doğurgan, yumurtlamaya yakın
Yumurta akı kıvamında........ en doğurgan, yumurtlamaya çok yakın
sizinki hangisine giriyor
bence her kadın iki regli arasında bu sıralamadan geçiyor.sositososito yani kişiye özel durumlar değil bunlar.:1rolleyes:teşekkürler canım çok faydalı bilgiler a.s. ellerine sağlık..