Bebek için alışveris yapabileceğim instagram hesaplari veya internet siteleri ?

Dolunay9090

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
1
0
27
Anneler bebeğim için alışveriş yapabileceğim güvenli ınstagram sayfaları veya internet siteleri var mı bildiğiniz ?

Anneler bebeğim için alışveriş yapabileceğim güvenli ınstagram sayfaları veya internet siteleri var mı bildiğiniz ?
Merhaba Instagram'da "..." sayfasından alışveriş yaptım çok memnun kaldım isterseniz bakabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden trendyol,hepsiburada vs alırdım.
3 Ay önce 101 internet sitesinden bebek ürünleri satmaya başladı.Baktım diğer sitelerdekinin 5/1 fiyatına hemen oraya geçtim gayet memnunum. Arttırdığım parayla bankada kumbara hesabı açtırdım.Çocuğumun geleceği için altın vs yatırım yapıyorum.
Çocuğunuza pahalı bebek ürünleri alarak değil, geleceğini kurtararak iyilik yapmış olursunuz..

bende instagram'da kız kardeşimin paylaşması ile bir site keşfettim, fiyatları gayet uygundu, ikiz bebek beklediğimden mümkün olduğunca uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler almaya çalışıyorum. ürünleri gayet güzel tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…