bak buda pembesi yeşil kırmızı mor turuncu beyazda olabilir Eki Görüntüle 1136654
tatlım elimde yok sipariş üzerine yapıyogum ben bide şu model varEki Görüntüle 1136735 diğeri.daha hoş bence sen terliğini hangi renk istiyosun kurdelasını hangi renk istiyosun söyle ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırımCanım şu terliklerın pembe kremlı secenekleri var mi bi fotolarını koysan ben bayildim yaptıracağım da
Eki Görüntüle 1133129 Eki Görüntüle 1133130 bu ürünlerin daha farklılarıda mevcut
bsk bu modelde var buda çok hoş duruyo 18 tlEki Görüntüle 1136244
Eki Görüntüle 1136276 buda çok şık bir lohusa tacı
Eki Görüntüle 1136286 bu şık takımda bu şekilde anne bebek için 25 tl renklerde değişiklik yapılır
Eki Görüntüle 1136292 Eki Görüntüle 1136292 çok şık bir kapı süsü aynısının erkek bebekli olanıda yapılır
Eki Görüntüle 1136445 Eki Görüntüle 1136446 buda çok şık bi elbise
bak buda pembesi yeşil kırmızı mor turuncu beyazda olabilir Eki Görüntüle 1136654
Bakmadan geçmeyin hamile bayanlar çooook çeşidimiz var
Eki Görüntüle 1137295 bu takımla erkeğiniz daha bir yakışıklı olucak
evet canım ama bu ikiz bebekler için iki.civciv eğer tek bu 6 tl ama tek.bebeğin olcaksa çok daha uygunları var yükleyeyim resim ve fiyatlarınıcanım bunlar doğum sonrası dağıtılan süslerden mi?bir de fiyatı ne kadar???
canım bu 50 tl ama takım çok kalitrli işçiliğide elimden geldiğince muntazam olsun diye uğraşıyorumbu takımın fiyatını öğrenebilirmiyim
evet canım ama bu ikiz bebekler için iki.civciv eğer tek bu 6 tl ama tek.bebeğin olcaksa çok daha uygunları var yükleyeyim resim ve fiyatlarını
csnım istediğin bi.model ve fayat varmıyok canım ikiz inşallah..
peki başka modellerin var mı ikiz için??
Canım eğer beğendiğin bi model varsa sende gönder ben birazdan çarşıya çıkcam srkadsşımın dükkanı var resim çeker yüklerim düşündüğün bi model veyada fiyat varmı
csnım istediğin bi.model ve fayat varmı
tamam canım paylaştıklarımdam beğendiğin biley olursa anlaşırız yineözel olarak düşündüğüm bir şey yok canım şu anda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?