• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hasreti

aselmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
187
Puanlar
53
Merhabalar hanımlar bir yıllık evliyim hormonlarım gayet güzel çalışıyor hiçbir sorunum yok daha önce kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu deniyoruz tekrar olmuyor gebelik yaşı hiçbir sorunum yok ama olmuyor çok stres yapıyorum

Merhabalar hanımlar bir yıllık evliyim hormonlarım gayet güzel çalışıyor hiçbir sorunum yok daha önce kimyasal gebelik yaşadım düşük oldu deniyoruz tekrar olmuyor gebelik yaşı hiçbir sorunum yok ama olmuyor çok stres yapıyorum
Stres yapma diyeceğim ama biliyorum zor.
1 yıl çokta uzun bir süre değil.
Eşin test yaptırdı mı?

Stres yapma diyeceğim ama biliyorum zor.
1 yıl çokta uzun bir süre değil.
Eşin test yaptırdı mı?
Evet gerçekten zor yaşamayan bilemez hayir eşim test yapmadı

Oda bi görünsün doktora belki ondan bi sıkıntı vardır.
İçiniz rahat etmiş olur
O sanırım kendine bir sorun olmadığından emin ama bu ay zorlada olsa götürcem onu

O sanırım kendine bir sorun olmadığından emin ama bu ay zorlada olsa götürcem onu
Mrb benim eşimde baya baya emindi. Erkekler bu konuda maalesef boyleler. Fakat testleri baya bı sorunlu çıktı ve 2. Tüp Bebek denemesinde sağlıklı gebelik elde edebildik.

Mrb benim eşimde baya baya emindi. Erkekler bu konuda maalesef boyleler. Fakat testleri baya bı sorunlu çıktı ve 2. Tüp Bebek denemesinde sağlıklı gebelik elde edebildik.
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla büyütün çok masraflı mi

benim esim de “sorun olsa anlardım herhalde” diyordu. varikosel çıktı 😂 inşallah bir durum yoktur ama yine de kafanız rahat olsun diye esiniz de muayene olsun. bes dakikalık iş 🥰

benim esim de “sorun olsa anlardım herhalde” diyordu. varikosel çıktı 😂 inşallah bir durum yoktur ama yine de kafanız rahat olsun diye esiniz de muayene olsun. bes dakikalık iş 🥰
Ameliyat oldu mu peki

Back
X