- 6 Mart 2024
- 9.431
- 8.050
- 28
Banada heyecan bastı yasus sus çok heyecanlıyımmm
Ben en başından beri yapıyorum onları normal doğum düşünüyorsanız ihmal etmeyininşallah.
bana bugün artık squat, pilates topu egzersizlerine başla dedio kadar doğacağına ihtimal vermiyor
annemdeyim. doğumdan 2 hafta sonra bebişin sünnetini yapıp evime dönücem inşallahBanada heyecan bastı ya
Ne karar verdin evde misin annenlerde misin doğum zamanı
Süpersin bence doğru olan buyduannemdeyim. doğumdan 2 hafta sonra bebişin sünnetini yapıp evime dönücem inşallah
benim ilk 10 hafta lekelenmem oldu 2 kez. o yüzden yasaktı banaBen en başından beri yapıyorum onları normal doğum düşünüyorsanız ihmal etmeyin
insallah her sey istediğimiz gibi sağlıkla ilerler de gerisini halledecem bendeSüpersin bence doğru olan buydu
Hayırlısı olsun kolaylıkla gelsinler inşallahbenim ilk 10 hafta lekelenmem oldu 2 kez. o yüzden yasaktı banasimdi yap artık dedi
bebeğin sağlığı için ve kendi metal sağlığın için de çok iyi bence egzersizler. ben de yarın başlicam artık bakalımHayırlısı olsun kolaylıkla gelsinler inşallahben de elimden geldiğince yürüyüşle desteklemeye çalıştım. Gerçi ben normal düşünmüyorum ama yine de faydası olur illaki.
Aynen çok da yormadan ayarlayın kendinizibebeğin sağlığı için ve kendi metal sağlığın için de çok iyi bence egzersizler. ben de yarın başlicam artık bakalım
Onların da bir zevki varAsla sola yatırtmıyor. Ayakları solda çat çut tekmeliyor