Bebek hareketlerinin aşağıda olması

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Merhaba arkadaşlar şuan 23 haftanın icindeyiz hareketlerini cogu zaman kasiklarimda hissediyorum karnimin altinda hep hareket ettikce kasiklarim cok agriyo sizce asagida hareket etmesi normalmi bu arada kizim olcak insallah kiz bebekler asagida hareket eder diyolar ama ne derece dogru bilemiyorm

Merhaba arkadaşlar şuan 23 haftanın icindeyiz hareketlerini cogu zaman kasiklarimda hissediyorum karnimin altinda hep hareket ettikce kasiklarim cok agriyo sizce asagida hareket etmesi normalmi bu arada kizim olcak insallah kiz bebekler asagida hareket eder diyolar ama ne derece dogru bilemiyorm
canım hiç endişelenme benimde ilk hissettiğimde çok aşağılardaydı kasıklarımda hissediyordum hatta sağlık ocağındaki hemşire kalp atışları çok aşağıda doktoruna danış demişti kendi doktorum herşey yolunda dedi şimdilerde tam göbek hizamda hissediyorum zamanla yukarılara çıkıyor

Yok canm kiz erkek alakasi yok. Oglum olcak hep kasiklarimda hareket ediyodu. Ayrintiliya girdim bebek kafasi asagida oldugu icin oyleymis. Zaten 3. Kez ayrintiliya girdim pozisyon degismesi gerekiyodu. 3.de yukari dondu o sekilde baktirabildik ve yukari donunce gobek deliği cevremde hissettim hep ama benm esek sipam kendine yer yapmis heralde yine kafasini soktu oraya ve yine asagida hissediyorum. Cocuk simdiden dogum pozisyonuna alistiriyo kendini :)

Benimde öyle canım hatta bazen idrar kesemle oynuyo gibi oluyo ve acı oluyo baya bazende göbek deliğimin oralarda oluyo benim kız canı nasıl isterse öyle hareket ediyo :anneadayı:

Benimde kizim olacak asagida hissediyorum hatta kalp atisini dinlerken bile tam kasıklarimda buluyoruz. Bugun doktor sorun olmadigini soyledi.:anneadayı:

Bende çok asagida hissediyorum bugünlerde. Hatta korktum dün gece acil gitmeyi bile düşündüm. Bu arada cinsiyete alakası olduğunu sanmıyorum benimki erkek ve cok cok asagida hissediyorum.

Her ultrasonda başı sağ üst kaburgamda ayakları kasıklarımda. Dolayısıyla tekmeler hep kasıklarda hissediyorum bazen çok nadir döndüğü oluyor üstten hareketlenme oluyor ama çoğunluk hep kasıkta tekme

Normal bence canım. Benmde hep öyleydi. Sonradan yukarılarda hisstmeye başlamıştım. Ama doktoruna gidince söylersin için rahat eder

Back
X