• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hareketlerinibilk ne zaman hissetiniz?

seda_koray

tıpış tıpış gel bebeğim..
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
38
19
288
İstanbul
Merhaba bayanlar 19.haftalık gebeyim. 3 gebeligim. Ama hareketlerini hissetmiyorum bana bole tekme değil de.. Gaz gibi bazen biseyler. OLUYOR Sizde durumlar nedir??

Merhaba bayanlar 19.haftalık gebeyim. 3 gebeligim. Ama hareketlerini hissetmiyorum bana bole tekme değil de.. Gaz gibi bazen biseyler. OLUYOR Sizde durumlar nedir??
Önce zaten gaz varmıs gibi hissedersin bende öyle oldu sonra biraz daha büyüdüğünde tekmelere baslar artık

Benim bugün tam 20 haftalık oldu ilk defa dün hissettim halbuki 2. Gebelikte daha erken hissedilir diyorlardı ilkiyle aynı haftalıkken hissetmiş oldum . Artık korkmaya başlamıştım.

İnş bende 20 haftalikken net hissederim .. 2 ve 3 . Gebelikte daha erken hissedilir deniyor o yüzden tedirgin oldum ..

18,19 gibi hissettiğimi düşündüm ama bağırsak hareketlerim de olabilir o kısımdan çok emin değilim. Özellikle 21 hafta itibariyle döndüğü, hareket ettiğini hissediyorum net bir şekilde.

merhaba arkadaşlar, ayrıntılıya girenler sonuçlar nasıl bir sıkıntı var mı, bende 17+3 teyim birkaç gün önce hissettim minik seyirmeler ama iki gündür tık yok, cumartesi kontrole gidicem ama çok aklım kaldı, aktif olanlar dönüş yapabilirse sevinirim

Back