- Konu Sahibi seda_koray
Merhaba bayanlar 19.haftalık gebeyim. 3 gebeligim. Ama hareketlerini hissetmiyorum bana bole tekme değil de.. Gaz gibi bazen biseyler. OLUYOR Sizde durumlar nedir??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce zaten gaz varmıs gibi hissedersin bende öyle oldu sonra biraz daha büyüdüğünde tekmelere baslar artıkMerhaba bayanlar 19.haftalık gebeyim. 3 gebeligim. Ama hareketlerini hissetmiyorum bana bole tekme değil de.. Gaz gibi bazen biseyler. OLUYOR Sizde durumlar nedir??
Merhaba bayanlar 19.haftalık gebeyim. 3 gebeligim. Ama hareketlerini hissetmiyorum bana bole tekme değil de.. Gaz gibi bazen biseyler. OLUYOR Sizde durumlar nedir??
Benim bugün tam 20 haftalık oldu ilk defa dün hissettim halbuki 2. Gebelikte daha erken hissedilir diyorlardı ilkiyle aynı haftalıkken hissetmiş oldum . Artık korkmaya başlamıştım.Merhaba bayanlar 19.haftalık gebeyim. 3 gebeligim. Ama hareketlerini hissetmiyorum bana bole tekme değil de.. Gaz gibi bazen biseyler. OLUYOR Sizde durumlar nedir??
19 haftalık hissedeceğin şey gaz hareketi olur zaten. Öteki gebeliklerinde de böyle değil miydi
Inş cann bekliyorum sabırsızlıkla..Minik tekmeleri..Önce zaten gaz varmıs gibi hissedersin bende öyle oldu sonra biraz daha büyüdüğünde tekmelere baslar artık
Sağlıkla gelsün insaAllahInş cann bekliyorum sabırsızlıkla..Minik tekmeleri..