Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim ama pek etkili olmadı sankiHayir canim sanmiyorum ama oyle yapacagina tatli birseyler yiyip sol tarafina dogru yatarsan yine kolay hissedersin
Doktor göbeğimi sallıyordu zararı yok diye bende sallıyorym hafif :)Arkadaşlar merhaba ben 21 haftalık hamileyim. Artık bebeğimin hareketlerini tekme olarak hissedebiliyorum. Ama bazen hissedemediğim Zaman'larda karnıma hafifçe bastırıyorum o zaman bazzen hareket ediyor tekme atıyor. Acaba bu hafifçe bastırmamın bebeğe bi sıkıntısı olur mu?
Doktor göbeğimi sallıyordu zararı yok diye bende sallıyorym hafif :)
Deli gibi hemdeGüzel oluyor ama :))) canım bişey sorucam sana mayonez tüketiyor Musun hiç
Ay bende pimpiriklendim aşırı tüketmediğim halde zararlı diyorlar yaaDeli gibi hemde![]()
Ben biraz genişim bu konularda hayatım. Herşey zararlı. Zararsız ne var? Neyi tamamen doğal yiyoruz?Ay bende pimpiriklendim aşırı tüketmediğim halde zararlı diyorlar yaa
VAlla ben yiyorum desem abartmam evimdeki sütten tut meyvesinden sebzesine hepsi organik. Ivır zıvır da nadir TüketirimBen biraz genişim bu konularda hayatım. Herşey zararlı. Zararsız ne var? Neyi tamamen doğal yiyoruz?
Ben çok denedim çikolatayla aram olmadığı halde ama öyle etkisini görmedim :)) acaba ben sevmiyorum diye midir kiNutellaya dayanamıyorum benim minik kızım hemen başlıyor tekme atmaya . Sırt üstü uzanın karnınızı oksayın oynayacaktır
Vallahi hiç bişeye güvenmiyorum balım ben. Pazardan çarşıdan annemin aldığını yiyorum. Herşeyde var katkı maddesi herşeyde bişey var bize zarar veren. Bi dişmacununu paradontaks kullanıyorum tamamen tuz ona dikkat ediyorum (diğer dişmacunlarıyla iğrenç bişey yaşadım) okdar. Yok bebe şampuanı kullanayım bebeğime gider yok oje sürmim bebeğime gider diye paranıya yapmıyorum. Gidecek bişey varsa zaten kıyafetimin kumaşından bile gider. Diyorum ya genişim o konuda birazVAlla ben yiyorum desem abartmam evimdeki sütten tut meyvesinden sebzesine hepsi organik. Ivır zıvır da nadir Tüketirim![]()
Ayyyyy âmin canım benim inşşş bende hissetmek istiyorum barız barızBasmaniza gerek yok ya bi zaman sonra çok net bi şekilde hareketleri belli olcak hatta hickirdigi zaman bile ayırt edebileceksiniz ve ne zaman uyuyup ne zaman uyanık olduğunu anlayacaksınız![]()
Cips gibi abur cubur normalde de yemiyordum şimdi de yemiyorum tabi :)Ben çok denedim çikolatayla aram olmadığı halde ama öyle etkisini görmedim :)) acaba ben sevmiyorum diye midir ki![]()
Tabi paranoya derecesinde değil kaçamaklarımı bende yapıyorum ama biz hep köy pazarından alışveriş yapıyoruz memleketten. Her ay gidiyoruz yani mümkün mertebe gırtlağımıza sağlıklı şeyler sokmaya çalışıyoruz. Doktorum kesinlikle yeme diyince bende bi sorayım dedim buraya acaba yediği halde sıkıntı yaşamayanlar var mı diyeVallahi hiç bişeye güvenmiyorum balım ben. Pazardan çarşıdan annemin aldığını yiyorum. Herşeyde var katkı maddesi herşeyde bişey var bize zarar veren. Bi dişmacununu paradontaks kullanıyorum tamamen tuz ona dikkat ediyorum (diğer dişmacunlarıyla iğrenç bişey yaşadım) okdar. Yok bebe şampuanı kullanayım bebeğime gider yok oje sürmim bebeğime gider diye paranıya yapmıyorum. Gidecek bişey varsa zaten kıyafetimin kumaşından bile gider. Diyorum ya genişim o konuda biraz
Ne güzel ya. Değerini bil valla imkanının. İstanbulda yaşıyorum hiççç böyle şeyler yok. Olanlara da güvenemiyorum. Ya da eşimle şehir şehir geziyoruz iş için. Dolayısıyla bütün öğünler dışarda yeniyor doğallıktan tamamen uzaklaşıyorum. Doktorlara da güvenmiyorum. Genel olarak güvensizim.Tabi paranoya derecesinde değil kaçamaklarımı bende yapıyorum ama biz hep köy pazarından alışveriş yapıyoruz memleketten. Her ay gidiyoruz yani mümkün mertebe gırtlağımıza sağlıklı şeyler sokmaya çalışıyoruz. Doktorum kesinlikle yeme diyince bende bi sorayım dedim buraya acaba yediği halde sıkıntı yaşamayanlar var mı diye![]()
Eşim de kızıyor çocuğu rahatsız etme diyeMerak etme gün geçtikçe daha da sağlamlaşıcak tekmeleri ama haliyle sürekli aynı pozisyonda kalmıyorlar bazen ayaklarını net hissederken bazen bağırsaklarına vurduğunu bile hissediceksin.. en fazla 4 hafta sonra daha net daha sert hissediceksin merak etme.. öyle bastırmana da gerek Yok sonuçta uyuduğunda rahatsız edilmek istemezsin ki bebekler anne karnında hep uyanık kalmazlar haliyle :)
Çoğunlukla şekerli seyler bebegi aktif ettiği için söylüyorlar sizde bişiler deneyin bakalım neyde oyuncak yavrucakBen çok denedim çikolatayla aram olmadığı halde ama öyle etkisini görmedim :)) acaba ben sevmiyorum diye midir ki![]()