Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle bısı oldugunda hemen yan yatar karnımı severdım az cok kımıldardı :) ya da sırt ustu koltuga yaslanır gıbı hafıf yatar gıbı yapardım. oyle sevmedıgı ıcın kımıldardı. hıc bısekılde kımıldamıyorsa ugrastıgında o zaman sorunmus yoksa uyuyor ya da sen yururken anlamıyosun.. ya da sen yorulursan gun boyu ıs yaptın o da yorulurmus :S oyle demıstı dr:)24 haftalık hamileyim gündüz hiç hareket yok gece bir kaç defa hissediyorum normal midir ultrasonda bir sıkıntı görmedi doktor
Geçen hafta çok aşırı bel ağrısı yaşadım ama geçti neden oldu bilmiyorum ultrasonda herşey normal şükür bu ara gündüzleri de hareket ediyor insan korkuyor hareket etmeyince ya teşekkür ederimoyle bısı oldugunda hemen yan yatar karnımı severdım az cok kımıldardı :) ya da sırt ustu koltuga yaslanır gıbı hafıf yatar gıbı yapardım. oyle sevmedıgı ıcın kımıldardı. hıc bısekılde kımıldamıyorsa ugrastıgında o zaman sorunmus yoksa uyuyor ya da sen yururken anlamıyosun.. ya da sen yorulursan gun boyu ıs yaptın o da yorulurmus :S oyle demıstı dr:)
Günlük 5 defa hareketi kontrol et dedi doktorum şükür düzeldi biraz gündüz de kimildaniyor inşallah sağlıkla gelirler ben zayıfım hissetmeyince korkuyorum birde 6 aylık olunca ister istemez strese giriyorum inşallah sağlıkla gelsinler hepsideValla toplam 7.5ay hamıle kaldım son dakikalara kadar hiç hareketini hissetmedm.. Mizacı buymuş meğer oğlumun.. Sakin hareketi az.. Kac kere bu cocuk hareket etmıo dıye doktora gittim.. Bide ben kılolu gebeydim, kılolu gebeler cok gec hıssedermiş hareketleri![]()
kızlar gunaydınnnGünlük 5 defa hareketi kontrol et dedi doktorum şükür düzeldi biraz gündüz de kimildaniyor inşallah sağlıkla gelirler ben zayıfım hissetmeyince korkuyorum birde 6 aylık olunca ister istemez strese giriyorum inşallah sağlıkla gelsinler hepside![]()
Doktorum günde 5 defa kontrol et dedi şükür düzeldi bende çok korkmuştum mutlaka dikkat et hareketlerine azalma varsa doktora git suyu da azalmış olabilir diyorlar genelde yinede ihmal etme erken tedbir hayat kurtarır sağlıkla gelsinler inşallahkızlar gunaydınnn
bende senınle aynı haftadayım bende durum aynı. üstelik saga sola yatıncada bırsey degısmıyor
bebegınızın hareketlerını cok net , dışardan görünür şekilde ve hergun duzenlı olarak hıssedıyormusunuz??
benım bu yazdıklarımın hıcbırı mevcut değil.
dısardan gorunmuyor
hergun hıssetmıyorum
hıssedersemde cok nadır balık kımıldaması gıbı oluyor.
AMA BANA DOKTORUM HAREKETLERI TAKIP ETMEK ICIN ERKEN DEMİŞTİ.Doktorum günde 5 defa kontrol et dedi şükür düzeldi bende çok korkmuştum mutlaka dikkat et hareketlerine azalma varsa doktora git suyu da azalmış olabilir diyorlar genelde yinede ihmal etme erken tedbir hayat kurtarır sağlıkla gelsinler inşallah
İnanın bilmiyorum banada takip et dediAMA BANA DOKTORUM HAREKETLERI TAKIP ETMEK ICIN ERKEN DEMİŞTİ.
ILERKI DÖNEMLERDE BUNU YAPMAK GEREKIYORMUS
Benim doktorum çok normal demişti. Hareket takibi sanırım 30. haftadan sonra önemli. Bence normaldir.24 haftalık hamileyim gündüz hiç hareket yok gece bir kaç defa hissediyorum normal midir ultrasonda bir sıkıntı görmedi doktor
merhaba ben 24+4 haftalık hamileyim . 17. haftanın sonunda hissetmeye başladım hareketleri epey de hareketlendi tekmeleri kuvvetlendi dışardan bile görünüyor fakat dün sabahtan beri çok cansız yani hareket ediyo ama eskisi kadar değil bi de normalde canını yakardı öyle kuvvetli vururdu şimdi hissettiğim çok minik cansız tekmeler tedirginim cuma kontrolüm var ama bi problem var mıdır kiHic kipirdamazsa sknti. İleriki donemde daha cok hissedeceksiniz. Ben zayiftim hamileyken, son zamanlara dogru hareketleri disardan bile belli oluyordu. Bazi bebekler daha az hareketli oluyorlar benimkilerde cok hareketliydi. Korkmayin gunde birkac kez hissediyorsaniz yeterli
Hareketler 30. Haftaya kadar bir durulur bir atak yapar, bebek bir hafta az hareketli olur diğer hafta güç toplar daha hareketli hale geçer. Düşündükçe strese girersin kendine bunu yapma, bende senin gibiydim evhamlıydım gereksiz strese girdiğim çok oldu.merhaba ben 24+4 haftalık hamileyim . 17. haftanın sonunda hissetmeye başladım hareketleri epey de hareketlendi tekmeleri kuvvetlendi dışardan bile görünüyor fakat dün sabahtan beri çok cansız yani hareket ediyo ama eskisi kadar değil bi de normalde canını yakardı öyle kuvvetli vururdu şimdi hissettiğim çok minik cansız tekmeler tedirginim cuma kontrolüm var ama bi problem var mıdır ki
Hareketler 30. Haftaya kadar bir durulur bir atak yapar, bebek bir hafta az hareketli olur diğer hafta güç toplar daha hareketli hale geçer. Düşündükçe strese girersin kendine bunu yapma, bende senin gibiydim evhamlıydım gereksiz strese girdiğim çok oldu.
Çok normal canım, için rahat bir şekilde uyu, Sabah belkide o uyandırır seni:))çok teşekkür ederim bu saatte yorumladığımız için uyuyamadım bile .uzun zamandır hep hissedince böyle düşünmeden edemiyorum. soluma yattım şekerli biseyler de yedim hareket var fakat cansız zayıf tekmeliyo kuvvet yok
inşallah yaa çok teşekkür ederim. allah razi olsunÇok normal canım, için rahat bir şekilde uyu, Sabah belkide o uyandırır seni:))
bu durumda cumayı beklemeyın.merhaba ben 24+4 haftalık hamileyim . 17. haftanın sonunda hissetmeye başladım hareketleri epey de hareketlendi tekmeleri kuvvetlendi dışardan bile görünüyor fakat dün sabahtan beri çok cansız yani hareket ediyo ama eskisi kadar değil bi de normalde canını yakardı öyle kuvvetli vururdu şimdi hissettiğim çok minik cansız tekmeler tedirginim cuma kontrolüm var ama bi problem var mıdır ki
bu durumda cumayı beklemeyın.
bende az hıssedınde bekledım ertesı gun gıdınce doktordan azar işittim.
o gun egerkı hıssetmıyorsan en azn 4 saat hemen gelıceksın görüceksin ki için rahat etsın dedi.
.
ben hala hıssetmedıgım gun gıdıyorum.
ben gıtmenızı tavsıye ederım.
cumaya kadar beklemeyı bırakın ertesı gune bile bırakılmaz