• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek hareketlerini aşagıda hissetmek

tuvanna07

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
170
10
318
Antalya
slm kızlar 30 haftalık gebeyim ve son 3 gündür bebegimin hareketlerini çok aşıda hissediyorum ve mide kısmım resmen içeri girdi bu normalmi yoksa dr. başvurmalımıyım yardım ederseniz sevinirrim

canım bende 35 haftalık hamıleyım
bana kalırsa druna mutlaka danış bebeğin başı leğen kemiğine yerleşmiş olabilir
çünkü ben gecen hafta kasışlkarımda çok ağrı var dediğimde hemen baktı ve bebk başı çok ağaşıda diil dedi
bence hemen druna danış ve bizede mutlaka haber ver yoksa merak ederimopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım bilgin için arıycam ve haber vericem peki sende aşagıda hissetmişmiydin sanki kasıklarında gibi _?

ben çok uzun zamandan beri bebeğimin hareketlerini aşağıda hissediyorum...dr.umda baktı henüz vajen girişinde değil korkucak bişey yok dedi...sende mutlaka bildir dr.una...

teşekkür ederim canım bilgin için arıycam ve haber vericem peki sende aşagıda hissetmişmiydin sanki kasıklarında gibi _?

evet cnm benım hala öyle merak etme korkma ama yinede ne olursa olsun druna görün
ben gece dönemıyom sakasık ağrımdan düşün yani:)))
napalım kolay diil bbeiş sahıbı olmak

Back
X