Bebek hareketleri

ilknur077

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
24
2
8
33
Merhaba arkadaşlar 29 haftalik hamileyim benim sorum şu ben gün içinde bebek hareketlerini hissediyorum ama çok değil çok az hareket ediyor yani sizde nasıl çok az hareket etmesi sorun oldugunumu gösterir yoksa ufaktan olsa hareket hissedince rahat bir nefes almalimiyim tsk ederm simdiden

ben daha o kadar olmadım ama senle aynı haftalarda hamile olan arkadaşım var canım. ilk bebeği hiç hareket etmezmiş çok nadir kıpırdarmış, allaha şükür hiç bi sorunu olmadan doğum yaptı. ikincisi ise hiç durmuyo sürekli kıpır kıpır, sanırım bebişten bebişe fark olabiliyor :KK46:

Günlük hissediyorsun yeterli.eğer sen hareketliysen onu az hissedersin.

Merhaba arkadaşlar 29 haftalik hamileyim benim sorum şu ben gün içinde bebek hareketlerini hissediyorum ama çok değil çok az hareket ediyor yani sizde nasıl çok az hareket etmesi sorun oldugunumu gösterir yoksa ufaktan olsa hareket hissedince rahat bir nefes almalimiyim tsk ederm simdiden
Canim birde bebek büyüdükçe yeri daraldıgi için daha az hareket edermiş

Evet ama millet söyle kipirdiyo durmuyo falan degince bende endiseleniyrm ama kişiden kişiye hissetme olayı farklı demekki tsklr:)

Merhaba kızlar ben 25hafta 4günlük hamileyim bebeğim 1028 gr doktor yorum yapmadı sadece biraz büyük dedi sizce büyük mü karnımda ayıma göre büyük Diyorlar

Benmde öyleydi canm 31 32 haftadan snra yoğunlaştı ama genel olarak sakin bir bebekti kıpır kipir değildi yani. Ama noldu doğunca da sakin bir bebek oldu eziyeti olmadı öyle allaha şükür 30 haftadan sonra 2 saatte 10 hareket olmalı ama mutlaka. Kuvvetli olcak diye bisey yok küçük de olsa bir kipirdanma bile hareket sayılır

Benmde öyleydi canm 31 32 haftadan snra yoğunlaştı ama genel olarak sakin bir bebekti kıpır kipir değildi yani. Ama noldu doğunca da sakin bir bebek oldu eziyeti olmadı öyle allaha şükür 30 haftadan sonra 2 saatte 10 hareket olmalı ama mutlaka. Kuvvetli olcak diye bisey yok küçük de olsa bir kipirdanma bile hareket sayılır

Bende 26 haftalik hamileyim.erkek sadece pıt pıt vuruyor ilk hamileligim eşim sürekli hissetmek istiyor ama daha sadece ben hissediyorum.bende korktum ilk başlarda ama normal olduğunu söylediler. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

arkadaslar 23 haftalik hamileyim bazi gunler hissedemiyorum bazi gunler cok cok az acaba bebekmi dgilmi diye bile dusunuyorum bazende iyice hissettiriyo bebegin esi onde diyo doktor acaba ondanmi kaynakli cok endiseleniyorum sizdede boyle oluyor mu

Merhaba kızlar ben 25hafta 4günlük hamileyim bebeğim 1028 gr doktor yorum yapmadı sadece biraz büyük dedi sizce büyük mü karnımda ayıma göre büyük Diyorlar

maşallah önden gidiyor bayağ
yediklerinizi doktora söyleyin belki diyet verebilir, uzak durmanız gerekenleri söyleyebilir

Back
X