Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 19 haftalık hamileyim ve hala bebek oynamalarını hissetmiyorum acaba normalmi bu durum yada oynuoda bebek benmi hissetmiyorum doktoruma sormuştum 4 aylıkken daha erken demişti ama 3 hafta geçmesine ragmen hala bi kıpırtı yok
merhaba arkadaslar, benimde ilk hamileligim ben 16 haftalikken hafif tekmeler icten hissediordum doktorada sordum oda onayladi.. Zaten benim oglu$umm cok kipirdak smdi 21 haftalik oldukk daha net herseyi hissediyorum dahada guclendi tekmeler artikkkk :)
erkek bebeklerin hareketleri daha kuvvetli olur derler hani tekmesini çok güçlü hissedebilirsin ama kız bebek annenin karnında sanki yılan gibi kayıp gidiveriyo ilk etapta çok güçlü hareketleri olmuyo anca yeri daraldığı zaman tekmesi güçlenmeye başlıyo
ya 25 haftalık erkek benimki bazen oluyor hiç durmuyor bazende 2 gün hissedemediğim oluyor ozaman çok telaşlanıyorum işte sizinde hareket etmediği zamanlar oluyormu