bebek hareketleri

papat_yaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
25
0
6
35
Kırklareli
ben 19 haftalık hamileyim ve hala bebek oynamalarını hissetmiyorum acaba normalmi bu durum yada oynuoda bebek benmi hissetmiyorum doktoruma sormuştum 4 aylıkken daha erken demişti ama 3 hafta geçmesine ragmen hala bi kıpırtı yok

ben 19 haftalık hamileyim ve hala bebek oynamalarını hissetmiyorum acaba normalmi bu durum yada oynuoda bebek benmi hissetmiyorum doktoruma sormuştum 4 aylıkken daha erken demişti ama 3 hafta geçmesine ragmen hala bi kıpırtı yok

Eski gunler geldi aklima :1: daha yeni hamile oldugumu ogrendigimde acaba kalbi atiyomu bos gebelik olabilor mi diye icim icimi yiyodu.. kalp atisni gordum acaba hareket edicekmi diyodum..simdi hareketlerini sayiyorum.. kucagina alana kadar bu boyle devam edicrk canim.. buyukihtimal ilkgebeligin.. ben 21. Haftada hissetmistim.. gercicokta iyi anlamiyosun tecrubesiz oldugun icin.. dalgalanma seklinde, gazin varda karninda patliyo gibi hissediyosun.. tatli biseyler ye sirt ustu uzan karnini izle..ben o sekilde gordum hissetmeden cok.. dalgalanma oluyo karninda.. allah kicagina almayi nasip etsin..

amin amin umarım bende böle güzel bi şekilde ilerde bahsederim dediğiniz gibi ilk gebelik olduğu için heralde böyle hissediyorum kalp atışlarını dinlediğimde ağlamıştım hiç unutmuyorum heralde ilk hareketini hissettiğimdede duygulancam allah herkese nasip etsin :)

19 hafta daha çok erken ben net bir şekilde bu bebeğin hareketiydi diyebileceğim hareketleri 22 23. haftalarda hissettim öncesinde tuhaf birşeyler oluyor ama insan anlamıyor bebek mi başka birşeymi diye

2 arkadaşım var hamile onlar 4 buçuk aylıkken hissetmeye başlamışlar kıpırtılar heralde her hamilede aynı olmuo ama ben çok pimpirikliyim neden olmuo neden olmuo diorum kendime fazla aceleceyim galiba

Ilk gebelikte biraz daha geç algılarsin
Ben ilk gebeligimde 21.haftada hissetmistim.cok güzel bi duygu:16:
Allahim sağlıkla tamamina erdirsin..:nazar:

tabi kişiye göre değişir ama bazen insan bağırsak hareketlerini bile bebeğin hareketi zannediyor çünkü öyle olmasını umuyor sabırsızlıkla beklendiği için.ama net bir şekilde bence 23 24 de hissediliyor zaten öyle bir hissediyorsunki artık karıştırman mümkün olmuyor

merhaba canm bende senın gıbı cok pimpirikliyim :)
benım ılk gebelıgım ılk gebelıklerde 20 22 haftalarda hıssetmek normalmıs erken hıssedenlerde oluyor
ben 19 haftalıkken hıssettım ılk ama ultrasyona gore 21 haftalıktım hıssettıgımde
cok guzel bı duygu :nazar: ama hıssedıncede bu sefer kıpırdamayınca neden kıpırdamıyor dıye dusunuyor ınsan:)
sırt ustu uzan bı bardak sut ıc cok guzel hıssedersın bıraz daha sabret cnm rabbim bize bagıslasın bebişlerimizi

Bende 19 haftalık gebeyim.Bebeğimin hareketlerini seyirmeler şeklinde hissetmeye başladım.Çok güzel bir duygu.Allah tüm annelere nasip etsin.

Bende 19 haftalık gebeyim.Küçük kızımın hareketlerini seyirmeler şeklinde hissetmeye başladım.Çok güzel bir duygu.Allah tüm annelere nasip etsin.

Son düzenleme:
Arkadaşım telaşlanmanı anlıyorum ama sabret ben 21. haftamda hala pek bir şey hissedemiyordum :) açıkçası 22'den önce pek bir şey de anlaşılmıyor.. şimdiyse gece 3 demiyo 4-5 demiyo ara ara tekmeliyo :) bazen onun tekmelerini sayarken uyuyup kalıyorum :) o kadar tatlı ve hafif tekmeliyo ki bu haftalarda malum daha güçlü değil :) son aylarda tekmesinden belki de uyku uyuyamıcam :) o yüzden acele etme hele bi başlasın işin gücün o tekmeler olur :D

ayy tekmelesinde uyku uyumasamda olur allah nasip etsin banada ama doktorumun bebeğin sağlıklı demesine ragmen yineden için rahat olmuo bişemi oldu ? neden tekmelemio ? böle sorular soruyorum kendime :D

merhaba arkadaslar, benimde ilk hamileligim ben 16 haftalikken hafif tekmeler icten hissediordum doktorada sordum oda onayladi.. Zaten benim oglu$umm cok kipirdak smdi 21 haftalik oldukk daha net herseyi hissediyorum dahada guclendi tekmeler artikkkk :)

merhaba arkadaslar, benimde ilk hamileligim ben 16 haftalikken hafif tekmeler icten hissediordum doktorada sordum oda onayladi.. Zaten benim oglu$umm cok kipirdak smdi 21 haftalik oldukk daha net herseyi hissediyorum dahada guclendi tekmeler artikkkk :)

erkek bebeklerin hareketleri daha kuvvetli olur derler hani tekmesini çok güçlü hissedebilirsin ama kız bebek annenin karnında sanki yılan gibi kayıp gidiveriyo ilk etapta çok güçlü hareketleri olmuyo anca yeri daraldığı zaman tekmesi güçlenmeye başlıyo

erkek bebeklerin hareketleri daha kuvvetli olur derler hani tekmesini çok güçlü hissedebilirsin ama kız bebek annenin karnında sanki yılan gibi kayıp gidiveriyo ilk etapta çok güçlü hareketleri olmuyo anca yeri daraldığı zaman tekmesi güçlenmeye başlıyo

ben yandım desene maşallah benimki uyurken bile eli ayağı durmuyor. ultrasonda tekme attığını gördüm ama hissetmedim çok garipti. bugün sınavda hissettim hareketini ama anlayamıyor gerçekten insan gaz mı bebek mi :)

ya 25 haftalık erkek benimki bazen oluyor hiç durmuyor bazende 2 gün hissedemediğim oluyor ozaman çok telaşlanıyorum işte sizinde hareket etmediği zamanlar oluyormu

ya 25 haftalık erkek benimki bazen oluyor hiç durmuyor bazende 2 gün hissedemediğim oluyor ozaman çok telaşlanıyorum işte sizinde hareket etmediği zamanlar oluyormu

benimki kız bende de öyle oluyor.. hafta sonu doktoruma danıştım, dediği şuydu; o da canlı, bir gün fazla hareket edince ertesi güne hali kalmıyor bu da çok normal aynı bizdeki gibi. o yüzden günde 2-3 hareketini hissediyorsan problem yoktur dedi.

Back
X