bebek hareketleri

zanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
56
0
36
Yozgat
17. haftanın içindeyim kısmetse bende 2013 mayıs annesi olucam ama hiç bi belirtim yokk hareket adına hiçbişey hissetmiyorum ya korkuyorumm nedennn

Canım bende 18. Haftadayim ama benim kızda hiç varlığını hissettirmiyor dün dr a sordum daha erken 22. Haftada hissedersin dedi merak etme normal yani..

ay cnm cok sagol içim rahatlattın etrafımdaki herkes biz 16. haftada hissettik kelebek kıpırtısı falan diyor bende cok panik yaptımmm

Walla banada oyle diolar ama ilk gebelikte o haftalarda hissetmek cok zormus o hissettikleri bebegin hareketleri değilmiş yani ben oyle duydum

Ben 2012 mayis annesiyim.kizimin ilk hareketini 20. haftada hissetmistim o bile belli belirsizdi.hatta dogana kadar cok sakin bir bebekti hala da oyle.rahat olun hamisler zamani gelince hissedeceksinizz

Benim de ilk hamileliğim kişiden kişiye değişiyor bazen benim kızım belli ediyor kendini. ilk önce gaz sandım ama olmadıgını anladım gercekten kelebek pırpır edıyormus gıbı durmadan oldu zaten ara sıra karnıma dokunus hıssedıyorum umarım daha da kuvvetlenır kendını daha cok bellı eder kızım zamanla hıssedıcez daha cok sabredelım

bende 19. hafta içindeyim ama hala hissedemeyenlerdenim. sabırsızlıkla bekliyorum kızımın tepiklerini:)

hiç üzülme korkma tatlım ben tekmeleri hissettiğimde 20 haftamın içindeydim kızım sabah tekmeleriyle uyandırınca beni sevinçten ağladım :49::nazar:

ben oğlumu 15.hafta sonlarında hissetmeye başladım.çok güzel bir duygu en kısa zamanda hissedersiniz çok acayip =) ilk önce içimde birşey patlıyormuş gibiydi ama şimdi çok rahat tekmeliyor eşim bile hissetti =)

Canım bende 18. Haftadayim ama benim kızda hiç varlığını hissettirmiyor dün dr a sordum daha erken 22. Haftada hissedersin dedi merak etme normal yani..

Bendede hiç kıpırtı yok canım merak ediyordum aydınlattığın için tşk ederim

17.haftayı buğün doldurdum halaa tık yokk inşallah sağlıklıdır bebeğim onu hissetmey çok istiyorum

20 haftada ne tekmesi:D
bende 20 haftadayım ama çok az az bişeyler hissediorum daha...

tabiki kişiden kişiye değişiyor bu durum hissedenlerin arasında bende varım ki ve bu durum cok hafif öyle 26. 27.haftalardaki tekmeler gibi kuvvetli değil yani

ben de 21+2 gunluk hamileyim yaklasik 3 haftadir tum haraketlerini hissediyorum.. Hatta esim gobegime kulagini koydugunda bile savuruyor bi tekme daha.. Doktorumuz da demisti cok hareketli cok isiniz var bu cocukla sizin diye:))

kizlar ben 19. haftadan beri hissediyorum ama ara ara hic tik yok cok korkuyorum, hatta bazen saglik ocagina gidip ordaki aletle dinliyoruz gayet iyi ama insan cok korkuyo, 1hafta cok hareketli diyelim sonra 1 ya da 2 gun cok cok az hissediyorum hatta hic yok gibi bunlar normal mi siz de durum nasil bu arada 24. haftadayim

benim oğluşum baya bi hareketli maşallah :nazar: biraz önce baya sıkı bi tekme yedim hatta korktum..sağa yatınca ve sırt üstü yatınca uyarıyor beni,hiç sevmiyor öyle yatmamı :16:

benim oğluşum baya bi hareketli maşallah :nazar: biraz önce baya sıkı bi tekme yedim hatta korktum..sağa yatınca ve sırt üstü yatınca uyarıyor beni,hiç sevmiyor öyle yatmamı :16:

hic sorma tatlım bızde 22 hafta bitmek uzere benim pasamda tekmelerle uyandırıo sabahları annesinin kuzucugu

Back
X