bebek hareketleri

neri_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
57
1
98
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba....Ben bugün 21+1 deyim..Ya bebek hareketlerini tam olarak hissedemiyorum..Normaldır değilmi bu..En son pazartesi doktora gittim herşeyi çok iyi dedi Allaha Şükür..Elimi karnıma götürdüğüm zaman ve karnımı şişirdiğim zaman sanki hareketini hissediyorum..Ama elimi karnıma koymazsam hissedemiyorumm..Birde hamile kalmadan önce göbeğim vardı ondan olabilirmi????Yoksa daha erken mi bebeğin hareketlerini çok iyi hissetmem içinn....

daha erken tabi belirgin tekmeler hissetmen için şimdilik sürtünmeler seyirmeler hissedersin. ben 31 haftalık hamileyim yaklaşık 3,4 haftadır karnımı delecek gibi zorlamalar tekmeler hissediyorum ama tabi her zaman değil.

benim de 2. gebeliğim kız bebeğim olacakmış (kızlar erken hareketlenir diolar) sanırım ondan 16+2 de hissettim ilk darbeyi :))

Bende prensesimin hareketlerini 1 haftadır daha net hissetmeye başladım :16:özellikle bugün akşam daha net belli oluyordu göbeğime baktığımda muhteşem bir duygu bu ya:17:

Son düzenleme:
endişe etme daha erken çok net hissetmen için ...zaten net hissetmeye başladığında hareketleri seni uykundan bile uyandırabilir :1:

selam canım bebeğin kızmı erkek mi benim erkek sende hamilelikten once benim gibi göbekliysen seninde göbek yağların vardır :) benim öyle çıkmıştı ve 22 23 haftaya kadar hissettiğinin ne olduğunu anlamıyorsun cok az kaldı kısa bir zaman sonra kıpır kıpır olcak sonra yine telaş başlıyo aa bugün hissetmedim aa bişeymi oldu diye allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Back