bebek hareketleri...

kornelya

Elvin&Elvan
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
354
0
kızlar ya dünden beri benim sıpa pek hareket etmio, bazı zamanlar hafiften oynama var gibi gelio ama eskisi gibi de deil... bu arada 27+3teyim şuan. taşınma işleri, okul derken çok yorguldum ondan mı acaba, bundan mı acaba derken keyfim kaçtı. yarın doktorumu arayacağım da içim huzursuz oldu, sizlerden böle durumlar yaşayanlar vardır belki die sormak istedim:KK43:

Bir yerde okumuştum, yorgun olduğunuz günlerde bebek hareket etmezmiş fazla. ya da çok hareketli bir gün geçirdiğimizde hissetmezmişiz bebiş hareketlerini. Son aylarda da bebek iyice büyüdüğü ve yeri daraldığı için daha çok uyku eğiliminde olurmuş ve fazla hareket etmezmiş. Ama sen yine de için rahat etsin diye doktora git ve kalp atışlarını duy bence canım.

bana da drum sen yorgun olduğun zamanlardaa çok fazla hareket etmez bebek demişti ve şekerli bişeyler yiyip sol tarafına uzan demişti gerçekten öyle oldu bi dene sende istersen..

27.haftadayım çalışıyorum yemeğimi yedikten sonra uzanıyorum biraaz hareket ediyor.benimde çok canım sıkılıyor dr söyledim herkeste farklılık gösterir hareketler dedi.etrafımda bikaç hamile var ve onlarınki çok çok hareketli.ben de üzülüyorum niye benimki böyle diye.mesala bugun ve dün 1 veya 2 kere hareket etti.

X