Bebek hareketleri?

ccigdem

ABDULLAH
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
219
10
39
kızlar 19+2 haftalık hamileyim ama bebişimin hareketlerini hiç hissetmiyorum ilk hamileliğim bu benim tecrübeli anneler bana yardımcı olabilirlermi nezaman hissetmeye başlarım bebişimin hareketlerini??

canim ben 4. ayin sonunda hissetim 16-17 haftalar, ama herkesin bir olmaz sanirim. bazilari 20. haftada hissediyor.

ilk hamileliklerde anne geç anlarmış bebeğin hareketlerini, 20.haftadan sonra anlarsın endişelenme muhtemelen çok hareketlidir ama henüz anlayamıyorsundur,benimde ilk hamileliğim 25 haftalık oldum ben ilk hareketini 16.haftalıkken hissettim dr umda şaşırmıştı ilk olmasına rağmen erken hissetmişsin diye,bence sende bi kaç gün içinde hareketlerini duyarsın için rahat olsun..

çok ufak seğirmeler var ama ayırt edemiyorum bi türlü inşallah en kısa zamanda hissederim

Tamam iste o seyirmeler bebek hareketleri. tabiki iyice hissedemessin kucuk daha.
ilk haretleri pit pit diye seyirmeler ile baslar, bazende boluncuk gibi olur.

benimde ilk hamileligim ve tam 20 haftamda hissetmistim ondan sonra hemen hemen hergün hissettim

cnm merak etme 20.haftadan sonra başlarsın hissetmeye..ilk hamileliklerde öle olurmuş..benimde ilk gebeliğim ve bende o haftalarda hissetmeye başladım güzel kızımı:)

ben 14.haftamdayım bende böyle nefes nefese kalınca kalp atışı hızlanır ya aynı öyle hızlı atan bi şeyler hissediyorum o mudur bilmem :CüvCüv:
bazende yan yattığımda karnım yatağa tepes edince böyle kayan bi şey gibi hissediyorum ne dersiniz bebişim midr...

Eli kulagindadir bugün yatın yersin tekmeyi ben onsekiz artı beste hissetmisim ilk hareketi direk tekme idi seyirmeleri ben harkeet olarak kabul etmiyorum

canım merak etme yakında hıssedersın.ben tam olarak 21 yada 22 haftada hıssetmıstım benımde ılk hamılelıgım canım hayırlı dogumlar

opuyorumnanaktan
Ben 20. haftada hissetmiştim . .hayırlısıyla saglıkla olsun endişelenme . .

Canım, bende 20 haftamda net hissetmeye başladım. Aslında daha öncedende böyle şeyler hissediyordum ama karıştırıyordum. ılk hamilelik olunca bağırsak hareketleriyle karışıyor.
20'den itibaren bebiş büyüyor ve hareketler netleşiyor merak etme.

ben de 18 haftalıkken hissetmeye başladım.ilk hamileliğim.çok güzel bi duygu.Allah herkese yaşatsın.

nihayet dün akşam bebişimden ilk sert tekmeyi yedim hemde bi çok kez hatta okadar heycanlandımki eşimide uyandırdım uykusundan görsün diye oda ilk defa şahit oldu ve çok duygulandı,dışardan bile görebiliyorduk harekelerini.allahım inanamıyorum bu günleride görebilecekmiydim inanılmaz bi duygu kızlar anlatamam tarifi yok bunun..

ilk gebeliklerde 18 ila 22.haftalar arası hissedibilinirmiş,bende kalp atışı gibi hissettim ama emin de değilim

X