bebek hareketleri:(

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
Kızlar bugün 19. haftadayım 1. günümüz ama benim oğlum 2-3 günde bir oynuyor steteskopla dinlemeye çalıştık duyamadık kalp atışlarını bebeği ben çok merak ediyotum kontrolüme 1 hafta var daha sağlık ocağındaki cihazlada çok zor duyuluyor die gitmek istemedim zaten onada randevum 30unda :((( :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bu bebişim ne zaman kıpır kıpır olcak ya hep bebişe bişey oldu sanıyorum :a015:

canım daha erken sen bakma nette 16 haftadan baslar diye ben bile halen yeni yeni hissetmeye basladım kaç defa bunun için dr gittim dr bile baktı bebeklerin hareketleri cok iyi dedi merak etme hissedersin ilk hamilelikden dedi bunun 22 haftaya kadar zamanı varmıs endişelenme allah korusun kötü bişey olsa bilirsin sakın bunları aklına getirme

canım teşekkür ederim ilgine ama telaşlanıyorum işte şöle artık biş gelse o tekmeleme günleri :) rahatlıcam valla

ya ben hala hissedemiyorum bebeğimin hareketlerini çok mu geç ya19 haftada doktora gittim sağlıklıydı hareketliydi ama ben hissedemiyordum üzerinden 1 hafta geçti hala tık yok.

canım zaten tam olarak 22. haftadan sonra hissetmeye başlayacaksın streteskoplada duyulmaz zaten uğraşma.kafanada takma canım birkaç haftaya kadar yerinde durmayacak hatta uyuyamayacaksın hareketlerinden dolayı.kızlar nettede aynısı yazıyor aslında 16. haftadan sonra hissedilir ancak ilk hamileliği olanlar 22. haftadan sonra hissetmeye başlarlar

korkma canımm bu haftlarda belli belirsiz hissedersin zaten 1 var 5 yok neyse kontrole az kalmış
akşamları sırt üstü uzan bol bol konuş onunla :))

Kızlar bugün 19. haftadayım 1. günümüz ama benim oğlum 2-3 günde bir oynuyor steteskopla dinlemeye çalıştık duyamadık kalp atışlarını bebeği ben çok merak ediyotum kontrolüme 1 hafta var daha sağlık ocağındaki cihazlada çok zor duyuluyor die gitmek istemedim zaten onada randevum 30unda :((( :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bu bebişim ne zaman kıpır kıpır olcak ya hep bebişe bişey oldu sanıyorum :a015:

canım steteskopla duyamıyosun ben de denemiştim. internette belli bi haftadan sonra duyulabileceği yazıyo ama ben 22. haftalıkken bile denedim duyulmuyo. ancak almış olduğum el dopleriyle duyabiliyorum..
bebişin hareketlerini 22. haftaya kadar hissetmemen yada az hissetmen normal ben şu anda 23+1 deyim yaklaşık 2 haftadır sık ve etkili hissetmeye başladım. o yüzden kendini yok yere üzüp bebişininde keyfini kaçırma

kızlar hepinize teşekkürederim gerçekten sizlerle birşey paylaşmak beni rahatlatıyr .a.s. biz ailede üst üste bebekleri kaybetti kuzenimle ilk gebelklerde kötü sonlanınca ister istemez böle pipirik oluoruz şimdi kuzenimde 14 hafalık hamile :) bende 19un içindeyim Allahım hepimize sağlıklı kucaklamayı naip etsin bebişlerimizi:)

kızlar peki bebekleriniz ilk hareketlerini nasıl hissettiniz neye benziyordu gaz sancısı gibi ama biraz daha farklı gibi oluyo bende hissediyorsam tabi :)
bide bazen böle içimde dönen bişey varmış gibi oluyor çok nadiren ama 1-2 kez öyle oldu gibi,
bazende pit pit die bişey atıo bazende kalp atışımızı hissederiz ya çok yorulunca göbeğimde kalbim atıyo gibi oluyo bunlar bebişimin hareketlerimi sizce
sizler nasıl hissettiniz.

ben ilk olarak 19. haftada hissetmiştim canım ama herkeste farklı oluyormuş, hiç stres yapma. bende ilk bebeğimi kaybetmiştim. bundada ilk zamanlar hep elimde steteskopla dinlemeye çalışıyordum, tabiki hiçbirşey duyulmuyordu. neyse, ben ilk hareketlerini, sanki içimde kabarcıklar patlıyor gibi hissetmiştim. anlatabildim mi bilmiyorum ama, tarif edebileceğim tek söz bu. sanki karnımda küçük küçük baloncuklar patlıyordu. 3- 4 gün sonrasında da sert sert vurmaya başlamıştı bebişim. zaten ileriki aylarda da coşuyor bebişler. karnında neler yaptıklarına inanamıyorsun. sanki bir o yana bir bu yana koşuşturuyor

kuzucum ilgin için teşekkürler .a.s. bende 19+3 haftalık hamileyim dediğin o küçük balon patlamalaınnı bende hisseder gibi oluyorum arada ama sürekli değil bir an önce sabırsızlanıyorum artık hissetmek istiyorum bebişimi iyice :)

aynen bendede oluyobalon patlamasıgibi günn içinde çok nadir.ay büyüselerde iyice hissetsek yavrularımızı

evet tuğbaşeker ya büyüselerdehissetsek artık bi oluo bi olmuoyo bazen hissediyorum 2 -3 gün hissetmeyince panik oluyorum artık :)

panik yapmana gerek yok bence cnm zaten hareketler net bi şekilde 6 ayda hissedilirmiş ben bide şişko bi hamile olduğum için zor ayırt ediyorum:CüvCüv:

bende 19 haftamdayım... aynen çok nadir hissediyorum balon batlamalarını..bu kız ondanmı acaba?ilk hamileliğim oğlandı ve 2 aylıkken bile hissediyodum...ama bu ağır, nazlı yanii:kedi:

ben 24+1im anca iki haftadır net sürekli hreket ediyo kızım ondan önce sadece geceleriydi şimdide durmi tekmelemekten hehe

ben ilk olarak 19. haftada hissetmiştim canım ama herkeste farklı oluyormuş, hiç stres yapma. bende ilk bebeğimi kaybetmiştim. bundada ilk zamanlar hep elimde steteskopla dinlemeye çalışıyordum, tabiki hiçbirşey duyulmuyordu. neyse, ben ilk hareketlerini, sanki içimde kabarcıklar patlıyor gibi hissetmiştim. anlatabildim mi bilmiyorum ama, tarif edebileceğim tek söz bu. sanki karnımda küçük küçük baloncuklar patlıyordu. 3- 4 gün sonrasında da sert sert vurmaya başlamıştı bebişim. zaten ileriki aylarda da coşuyor bebişler. karnında neler yaptıklarına inanamıyorsun. sanki bir o yana bir bu yana koşuşturuyor

ay bende 19 da hissetmiştim tarifi baloncuk patlamasıydılülülülülülü

kızlar hepinize teşekkür ederim .a.s. rahatlıyorum valla sizle konuşunca bide bişey daha sormak istiyorum illa bebeği göbek etrafında hissetmekmi lazım yani bana arada sanki kasıklarıma doğru patlamalar oluşuorda tam kasıkda değil ama kasığa yakın yerlerde eee bakıorum bebek göbek deliğinde kafam karıştı yine :)

tebrik ederim öncelikle..
ben de 22 haftada duymaya başlamıştım alyanın hareketlerini.ki çok hareketli bir bebekti ultrasonda görüyorduk hep.
ben ilk olarak tekme hissettim.güm diye atmıştı..
sen hissediyorum diyenlere de pek bakma derim.her cilt her yağ tabakası farklı insanlardaki.

Back
X