• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek hareketleri

lalezar_bilgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
28
2
86
44
İstanbul
arkadaşlar ben yeniyim hepinize merhabalar 14+2 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum çokmu acele ediyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar ben yeniyim hepinize merhabalar 14+2 haftalık hamileyim ama hala bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum çokmu acele ediyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim

ben tam 20.haftamda hissettim canım benim.Zayıf hamile olanlarda 1-2 hafta erken olabiliyomuş.Gerçi ben 52 ile hamile kalmıştım.Ben de senin gibi sabırsızdım.Ama endişe etme sık dişini.Sende hissedeceksin elbet :emir_bebek:

ben ikinci bebeğimin hareketlerini 6 aylıkken hissetmeye başladıysam eğer senin bu durumun gayet normal canım...endişelenecek birşey yok..

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun..çok erken daha ilk gebeliklerde 18 haftada başlar hareketler sonra şiddetlenir ve tekme haline döner..biliyorum çok sabırsızsın ama birkaç hafta daha sabret bakalım yersin tepikleri...::)))

acele etme
20.haftadan sonra hareketleri hissetmeye başlıyosun,22.haftadan sonrada karnındaki hareketleri görebiliyosun.Müzik dinletmeye başla,kendinde şarkı söle,eğer isim belirlediyseniz ismi il hitap edip konuş,bak nasıl hareket ediyo:)
birde çikolata yiyince kımıldıyolar hehehehe::CüvCüv:

Ben de 19. haftada hafif hafif, 20. haftadan sonra tekme halinde hissetmeye başladım. 14. hafta çok erken hissetmek için, daha bebişinin kas gücü yeterli değil senin duyman için hareketleri.

Kizlar ben 17. Haftamdayim bişiler hissetmeye başladim fakat 1 gün hissediyorum 2 gün hissetmiyorum daha yeni hissetmeye başladiğim için olabilirmi acaba.

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin ALLAH hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin :nazar:
ben 20 haftamda çok net hissetmeye başladım sabırlı ol canım:CüvCüv:

canım bende 19 haftaya giriyorum hala bişey hissedemedim.yani bunalr cok normal ki değişiyo herkesin farklı sabırlı olmalıyız sanırım.yeterki onlar sağlıklı olsun.........

bende 20. haftada hissetmeye baslamistim sanki once seyirme gibi pir pir bisey ucusuyor icinizde bagirsak hareketi saniyorsun 22. haftada karniminda dalgalanmalar oluyordu zaman icinde sertlesiyor hareketler hele su icip tatli yiyeyim iceride takla atiyordu tatliya dayanamiyorlar

valla ben artik hissediyorum kizlar böyle icimde sanki bir kus cirpiniyor gibi oluyor...masallah benimki erken basladi icerde ne yapiyosa artik...

canım daha çok erken 16. haftadan sonra hareketlenme başlıyor..ilk başlarda 2 günde bir falan hissedersin zamanla hergün her saat hissedersi bekle...

canım bende 17. haftamdayım bebısımın hareketını ılk 16. haftamda hıssettım..çok üzgündüm ve sınırlerım cok gergındı...o gece uyuyamamıstım ve bır baktım ılk kıpırdanmalar hıssettım en mutsuz anımda hıssettım bebegımı annesını oda yanlız bırakmadı bana destek verdı ıcerden canım benım... sende hıssedersın merak etme.. cok guzel bır duygu sımdı oyle beklıyorum bi kıpırdasa dıye saglıcakla....

bazı ınsanlar sana hala haraket etmedımı falan gıbı seyler dıyolarsa kı banada cok dıyen oluyodu ve kımse senın o ankı panık yada korkunu dusunmeden soyluyolar ama bende haraketlerını gec hıssettım 21. haftamda falan sende sakın telaş yada korkuya kapılma haraket etmeye baslayınca yeter artık dıycek duruma gelırsın :)

Back
X