• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hareketleri

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
468
Puanlar
53
Arkadaşlar 16 haftanın içindeyim bugün sabah ilk defa çok ufak 2-3 defa tekme hissettim ama çok hafif hatta emin olmadım kardeşime sordum orda aynı şekilde hissetti . Acaba doğru mu bu haftalarda hisseden oldu mu hiç yarın doktor kontrolüm var soracağım 🥹🥹🥹

Ben 12. Haftada hissetmiştim tabii herkes olur mu öyle şey demişti. Eşim de dokunup hissetmişti böyle pıt diye bir şey hareket ederken ve o asla atar damar atması değildi. Yani evet hissettiğiniz bebeğin hareketleri. Bir de zayıf mısınız göbeğiniz var mı? O da etkiler diye düşünüyorum.

bana sağlık ocağındaki hemşire 16.hafta gibi hareketleri başlar, sonrasında gel aşını yaparız demişti. demek ki olabiliyor 🙃😂

Ben de hissetmiştim 16da. On gün civarı arada bir hissettim. Sonra hep hissettim. 🫠

Hissedilen şey tekme değil bebeğin hıçkırıkları deniyor. Tekme hissetmek için bebişin ayaklarının güçlü olması lazım biraz, onun için erken olabilir ama hissettiğiniz bebiş hareketidir muhtemelen 🫶🏿

Hissedilen şey tekme değil bebeğin hıçkırıkları deniyor. Tekme hissetmek için bebişin ayaklarının güçlü olması lazım biraz, onun için erken olabilir ama hissettiğiniz bebiş hareketidir muhtemelen 🫶🏿
Ayyyy bilemedim çok değişikti anlatamadım ki 🥹🥹

Ben 12. Haftada hissetmiştim tabii herkes olur mu öyle şey demişti. Eşim de dokunup hissetmişti böyle pıt diye bir şey hareket ederken ve o asla atar damar atması değildi. Yani evet hissettiğiniz bebeğin hareketleri. Bir de zayıf mısınız göbeğiniz var mı? O da etkiler diye düşünüyorum.
Evet zayıfım ayyyy 🩶

Çok değişik duygulardı kaçıncı haftadasınız şuanda 🥹
Doğurdum bile oğlum 2 yaşında 😄Şimdi 2. Bebeği deniyoruz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.🌸

Ayyyy bilemedim çok değişikti anlatamadım ki 🥹🥹
O esnada oluşan durum tekme vurma hissi gibi mi yoksa sanki karnınız kalp atışı yapar gibi mi hareketliydi. Hatırlıyor musunuz

Arkadaşlar 16 haftanın içindeyim bugün sabah ilk defa çok ufak 2-3 defa tekme hissettim ama çok hafif hatta emin olmadım kardeşime sordum orda aynı şekilde hissetti . Acaba doğru mu bu haftalarda hisseden oldu mu hiç yarın doktor kontrolüm var soracağım 🥹🥹🥹
Olabilir canım bende hissettim 15. Haftadayım 😇

Daha yeni başlıyorsunuz😌 28lere gel var ya karnın şekil değiştiriyor gece tekmeyle seni uyandırıyor felan en güzel dönem bence😍

Back
X