Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynıyız bende 16 haftalık kız bebeğe hamileyim ilk gebeliğim ay diyorum ne zaman hissedicem sadece bi kere minnak bişey hissettim o kadar sanırım 20 li haftalardan sonra hissedeceğiz bende takip edeyim forumuMerhaba güzel anneler 2.gebeliğim 16 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım ara ara bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum![]()
Ben 20 haftada ilk hissetmiştim 25 haftalik oldum şuan kıpır kıpırMerhaba güzel anneler 2.gebeliğim 16 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım ara ara bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum![]()
Yakında hissedebilirsiniz.benimde ikinci hamileliğim ilk hareketini 16.haftamda hissettim.acaba dedimMerhaba güzel anneler 2.gebeliğim 16 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım ara ara bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum![]()
Ya ben şu an 17 +3 haftalık hamileyim 16+1 iken ilk hareketlerini hissettim damar atması gibiydi ama süt üste değil tane tane şeklinde hatta emin olamadım sanki bağırsak hareketi gibi ama şu an son 5 gündür bildiğiniz içimde takla atıyor karnımda tam olarak nerde olduğunu hissedebiliyorum ben baya bi zayıftır karnımda da yağ dokusu neredeyse hiç yok sırt üstü uyanınca sadece yumurta gibi şişlik gorunuyor karnımda sert bi şişlik o da muhtemelen çocuğun olduğu kese ve rahmim çünkü gözle görülür bi sekilde bazen belli bi yerde toplanıyor bi taraf yumusakken bi taraf sertleşiyor çevremdekiler hep bağırsak hareketi yok psikolojik dediler bu arada ilk hamileligim eşim bile elini koyunca hissedebiliyor rahatlıkla tekmeleriniAynıyız bende 16 haftalık kız bebeğe hamileyim ilk gebeliğim ay diyorum ne zaman hissedicem sadece bi kere minnak bişey hissettim o kadar sanırım 20 li haftalardan sonra hissedeceğiz bende takip edeyim forumu![]()
Bence psikolojik değil bende aynı haftalardayım minik minik baloncuk gibi hissediliyorYa ben şu an 17 +3 haftalık hamileyim 16+1 iken ilk hareketlerini hissettim damar atması gibiydi ama süt üste değil tane tane şeklinde hatta emin olamadım sanki bağırsak hareketi gibi ama şu an son 5 gündür bildiğiniz içimde takla atıyor karnımda tam olarak nerde olduğunu hissedebiliyorum ben baya bi zayıftır karnımda da yağ dokusu neredeyse hiç yok sırt üstü uyanınca sadece yumurta gibi şişlik gorunuyor karnımda sert bi şişlik o da muhtemelen çocuğun olduğu kese ve rahmim çünkü gözle görülür bi sekilde bazen belli bi yerde toplanıyor bi taraf yumusakken bi taraf sertleşiyor çevremdekiler hep bağırsak hareketi yok psikolojik dediler bu arada ilk hamileligim eşim bile elini koyunca hissedebiliyor rahatlıkla tekmelerini
Çok teşekkür ederim düşünceniz için. Sanki yanımda ve benimle konuşuyor gibisiniz. Yapım gereği panik bir insanım ve başta bze kimse ile paylaşmayın deyince eşim dışında kimse bilmiyor ve ben çok yanlız hissediyorum kendimi o yüzden panik oldum iyice.. evet bekli bi mucize olurda da pzartesi duyarız kalbinin sesini. Lütfen dua edin benim için![]()
Bazen bende hissediyorum ufak kabarcık gibi emin olamıyorumBence psikolojik değil bende aynı haftalardayım minik minik baloncuk gibi hissediliyorkaç kilosunuz merak ettim
Ben hamilelikten önce 45 kiloydum şu an 50 kiloyum ama karnm sadece göbeğimin alt kısmı ayva gibi çıkmış şu an bunu yazarken bile baya baya tekmeleme hissediyorum hatta gözle bile bazen fark ediliyor dışarıdan bi de mantıken şöyle bi durum da var bağırsak rahim tarafında değil hele ki hamilelikte bağırsak yukarılara doğru çıkmaya başlıyor benim hissettiğim yer çok alt kısımda rahim yerindeBence psikolojik değil bende aynı haftalardayım minik minik baloncuk gibi hissediliyorkaç kilosunuz merak ettim
Çok güzel,ben o kadar zayıf değilim daha patırtı gibi hissediyorum,maşallah sizin için zayıf olmanın avantajlarıBen hamilelikten önce 45 kiloydum şu an 50 kiloyum ama karnm sadece göbeğimin alt kısmı ayva gibi çıkmış şu an bunu yazarken bile baya baya tekmeleme hissediyorum hatta gözle bile bazen fark ediliyor dışarıdan bi de mantıken şöyle bi durum da var bağırsak rahim tarafında değil hele ki hamilelikte bağırsak yukarılara doğru çıkmaya başlıyor benim hissettiğim yer çok alt kısımda rahim yerinde
Merhaba bende 15 haftalık hamileyim çok hafif bir fındık tanesi gibi hisetim acaba o bebekmi diyeMerhaba güzel anneler 2.gebeliğim 16 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım ara ara bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum![]()
aynen valla yani elimin altında nerede olduğunu hissedebiliyorum süzülüşünü hissedebiliyorum o kadar güzel bi hismiş ki Rabbım isteyen herkese yaşatsın insallahhÇok güzel,ben o kadar zayıf değilim daha patırtı gibi hissediyorum,maşallah sizin için zayıf olmanın avantajları![]()
Zayıfsan eğer bence hissedebilirsin ama biraz takip et ben ilk hissettiğimde tam 16 hastalıkta pit pit bisey atti sonra o gün hiç hissetmedim ertesi ve ondan sonraki gün daha da netleşti 1 hafta içinde tam olarak artık hissetmeye başladım gözle bile bazen karnımın hareketini görebiliyorum sert tekmeleyinceMerhaba bende 15 haftalık hamileyim çok hafif bir fındık tanesi gibi hisetim acaba o bebekmi diye