Bebek hareketleri

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar 25 haftalık hamileyim ,bebeğimin hareketlerini 1.5 aydır hissediyorum .Bir ara çok hareketliydi fakat suan çok az hareket ediyor .Dün gece çikolata yedim 10 defa hareket etti aslında ,ama gün içinde nerdeyse hiç hareket etmiyor .Bazen geceleri ,bazen de sabah erken saatler ediyor ..😔normal mi bilemedim

Gün içinde uyuyo olabilir her bebek farklıdır ama doktor kontrolünüzde bunu belirtin yine de baksın benim kızımda çok hareketli değildi geceleri hiç hareket etmezdi hatta doğunca gerçekten geceleri hep uyurdu bence gönlünüzü rahat tutun herhangi bir kanama veya su gelme olayı yoksa

Gün içinde uyuyo olabilir her bebek farklıdır ama doktor kontrolünüzde bunu belirtin yine de baksın benim kızımda çok hareketli değildi geceleri hiç hareket etmezdi hatta doğunca gerçekten geceleri hep uyurdu bence gönlünüzü rahat tutun herhangi bir kanama veya su gelme olayı yoksa
Çok şükür suan öyle bir durum yok ama çok üzülüyorum😔yarın kontrole gideceğim inşallah soracağım ,umarım sıkıntı yoktur 🙏umarım sizin bebeğiniz gibi olur benim de 😊

Çok şükür suan öyle bir durum yok ama çok üzülüyorum😔yarın kontrole gideceğim inşallah soracağım ,umarım sıkıntı yoktur 🙏umarım sizin bebeğiniz gibi olur benim de 😊
İnşallah canım tekrar tatlı bişeyler yiyebilirsin gönlün ferahlayacaksa meyve suyu çikolata vs sonra bi güzel uzan ve seyret 😊

İnşallah canım tekrar tatlı bişeyler yiyebilirsin gönlün ferahlayacaksa meyve suyu çikolata vs sonra bi güzel uzan ve seyret 😊
Bende şeker düşmesi sorunu var bu sebeple iki aydır diyet uyguluyorum aslında tatlı yemiyorım pek😟ama bunun için diyeti bozmaya değer tabiki ☺️ Hemen deneyeyim yine 🙏

Bende şeker düşmesi sorunu var bu sebeple iki aydır diyet uyguluyorum aslında tatlı yemiyorım pek😟ama bunun için diyeti bozmaya değer tabiki ☺️ Hemen deneyeyim yine 🙏
Bende de vardı gebelik şekeri çok fazla değilse eğer denemeye değer 😊🙏🏻

Evt şükür ama nasıl desem böyle çok güçlü değil tek tük hareketler 🥺ilk hamileliğim gerçi nasıl olmalı onu da bilmiyorum da 😊umarım sıkıntı yoktur
Yok yok harekettir o çok sert tekmeler için daha erken zaten gözünüz Aydın😊

Bugün kontrole gittim suyunda falan sıkıntı yokmuş çok şükür 🙏 yani bir sıkıntı yok dedi 🙏çok şükür rahatladım en azından şimdilik 😊

20li haftalarda düzensizlik olur hareketlerinde, büyüdükçe bazen günü gününü tutmaz bazı günler cok hareketli bazı günler daha az hareketli olur, zamanla tanırsın bebeğini rahatlarsin ☺️

20li haftalarda düzensizlik olur hareketlerinde, büyüdükçe bazen günü gününü tutmaz bazı günler cok hareketli bazı günler daha az hareketli olur, zamanla tanırsın bebeğini rahatlarsin ☺️
Ay inşallah ya ☺️ Değişken ve Uykucu belki de dediğiniz gibi bakalım 😊çok teşekkür ederim 🙏 😊

Ay inşallah ya ☺️ Değişken ve Uykucu belki de dediğiniz gibi bakalım 😊çok teşekkür ederim 🙏 😊
Bazı bebeklerin mizacı öyle olur gerçi daha küçük belli Olmaz, 30lara yaklaş anlarsın ☺️

Gün içinde hareketlerimiz ile suyun içinde beşik gibi sallanıyorlar. Sesler de ninni gibi geliyor ve uyuyorlar. Benimkiler de gece yatağa geçince tepişmeye başlıyorlar

Back
X