- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
ilk hareketlerini, tekmesini hangi haftada hissettiniz ? Nasıl bir şeydi tarif eder misiniz arkadaslar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 ncı haftada hissettim bağırsak gazı gibii :) minicik pıt pıt larilk hareketlerini, tekmesini hangi haftada hissettiniz ? Nasıl bir şeydi tarif eder misiniz arkadaslar :)
Benimde oluyor da gaz diyorum ya16 ncı haftada hissettim bağırsak gazı gibii :) minicik pıt pıt lar
18nci haftadasın bence gaz değildir :) hamile kalmadan önce öyle oluyor muydu kiBenimde oluyor da gaz diyorum ya
Bağırsak hareketlerim oluyordu18nci haftadasın bence gaz değildir :) hamile kalmadan önce öyle oluyor muydu ki
ne güzel bir duygu :)17. Haftada alt karnımda sürünme şeklinde hissetmiştim o günü hiç unutmayacağım. Birde ilk tekme atıp karnımı hareket ettirişini ama onun kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum.
Gaz hareketleri oluyo evet ayirt etmek zor gibi ama anliyosun bebis olunca yaa. Ben 14. Haftada falan bagirsak hareketlerimi hep bebek sandim ama 15+5te hissettigim sey bebekti eminimBenimde oluyor da gaz diyorum ya
Gece artık daha çok hissediyorum sanki kıpırtıIlk gebeligim. Ne bekledigimi bilmiyorum hareketlerden emin olamadim amaa 15+5te hissettim sanırım. Ama betimleme konusunda cook zayifim. Rahmimin bulundugu kisimda kopukler patliyodu sanki. Yada balık çırpınıyodu mu desemminik minik ama seri hareketler hissettim pıtır pıtır.
Ara ara hissediyorum. O yuzden bebek hareketleri oldugunu dusunuyorumm :) 16+1 im suan
Bende dinlenirken hissediyorum hep :)Gece artık daha çok hissediyorum sanki kıpırtı
Bu haftalarda öyle alırsın 2 gün almaasın 28 den sonra hergün net olur endişelenme tatlımMerhaba anneler ben 16+4 günlügüm ilk pıt pıtlar 14. hafta basladı 15. hafta belirginlesti 16. haftada minik minik tekmeler geliyo cok bariz hissediyorum. Bebiş hareketleri neye göre degisiyo bi gün baya hissettiriyo kendini diger bir gün sadece aksamları ara ara hareket ediyo akıyo sanki :) neye göre degisiyo hareketler tecrübeli anneler bilgi verebilir misiniz bazen tüm gün hareket alamayınca ister istemez tedirginlesiyo insan
Icim rahatladı canım Allah razı olsun bazen uzanıp bekliyorum bi hareket gelsin diye hic umursamıyo sanki beni ister istemez korkuyodumBu haftalarda öyle alırsın 2 gün almaasın 28 den sonra hergün net olur endişelenme tatlım
Benim 20 daha sıklaşıyor bazen de hiç gelmiyor gece çok hareketli bi de yemekten sonraIcim rahatladı canım Allah razı olsun bazen uzanıp bekliyorum bi hareket gelsin diye hic umursamıyo sanki beni ister istemez korkuyodum