• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek hareketleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
ilk hareketlerini, tekmesini hangi haftada hissettiniz ? Nasıl bir şeydi tarif eder misiniz arkadaslar :)

15.haftada karincalanma seklinde .Sonra hafif kimilti 17 18 den sonra da daha güçlü hissetmiştim.

17. Haftada alt karnımda sürünme şeklinde hissetmiştim o günü hiç unutmayacağım. Birde ilk tekme atıp karnımı hareket ettirişini ama onun kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum.

16. Haftada akşam saat 8 de kızkardeşimle sohbet ederken sağ yanıma 2 tekme sonra 1 tanede teyzesine atmıştı kurban olduğum oğluşum.. ben gebelik günlüğü tutmuştum ilerde oğluma okutacağım tavsiye ederim kızlar.

Ben 20.haftanın sonunda ancak hissetmeye başladım o bağırsak haretimsi tuhaf bir hissi.

Ilk gebeligim. Ne bekledigimi bilmiyorum hareketlerden emin olamadim amaa 15+5te hissettim sanırım. Ama betimleme konusunda cook zayifim. Rahmimin bulundugu kisimda kopukler patliyodu sanki. Yada balık çırpınıyodu mu desem :KK70: minik minik ama seri hareketler hissettim pıtır pıtır. :KK70: Ara ara hissediyorum. O yuzden bebek hareketleri oldugunu dusunuyorumm :) 16+1 im suan

Ilk gebeligim. Ne bekledigimi bilmiyorum hareketlerden emin olamadim amaa 15+5te hissettim sanırım. Ama betimleme konusunda cook zayifim. Rahmimin bulundugu kisimda kopukler patliyodu sanki. Yada balık çırpınıyodu mu desem :KK70: minik minik ama seri hareketler hissettim pıtır pıtır. :KK70: Ara ara hissediyorum. O yuzden bebek hareketleri oldugunu dusunuyorumm :) 16+1 im suan
Gece artık daha çok hissediyorum sanki kıpırtı

Merhaba anneler ben 16+4 günlügüm ilk pıt pıtlar 14. hafta basladı 15. hafta belirginlesti 16. haftada minik minik tekmeler geliyo cok bariz hissediyorum. Bebiş hareketleri neye göre degisiyo bi gün baya hissettiriyo kendini diger bir gün sadece aksamları ara ara hareket ediyo akıyo sanki :) neye göre degisiyo hareketler tecrübeli anneler bilgi verebilir misiniz bazen tüm gün hareket alamayınca ister istemez tedirginlesiyo insan

Merhaba anneler ben 16+4 günlügüm ilk pıt pıtlar 14. hafta basladı 15. hafta belirginlesti 16. haftada minik minik tekmeler geliyo cok bariz hissediyorum. Bebiş hareketleri neye göre degisiyo bi gün baya hissettiriyo kendini diger bir gün sadece aksamları ara ara hareket ediyo akıyo sanki :) neye göre degisiyo hareketler tecrübeli anneler bilgi verebilir misiniz bazen tüm gün hareket alamayınca ister istemez tedirginlesiyo insan
Bu haftalarda öyle alırsın 2 gün almaasın 28 den sonra hergün net olur endişelenme tatlım

Back
X