Yaa ne güzel bekliyorum bende halaBende 20. Haftada hissettim.
Çok heyecanlı19. Haftamda hissetmiştim minik minik
Ay ben 2 3 gün hissedemesem kafayı yerdim heralde zaten çok evhamlıyım Allah yardımcım olsun o zaman18. haftada gözümle görebileceğim sağlam iki tekme yediğimden beri hissediyorum. Her zaman net değildi hatta bazen 2-3 gün hissedemediğim de oldu o dönem ama ilk o zaman net emin olmuştum :)
Yaa 17 ye giricem yarın daha bi hareketlilik yok bakalım bekliyorumBen oğlumu 16da hissetmeye başlamıştım. 18de çok netleşti. Ama 22. Haftaya kadar ilk gebelikte hissetmemek normalmiş
Kişiden kişiye değişiyor dediğim gibi 22ye kadar normalYaa 17 ye giricem yarın daha bi hareketlilik yok bakalım bekliyorum
Aslında hareket ediyor ama ayakta olduğunuz zamana denk gelirse anlaşılmayabiliyor o hareket dönemleriAy ben 2 3 gün hissedemesem kafayı yerdim heralde zaten çok evhamlıyım Allah yardımcım olsun o zaman
Canım ben 19+3 de hissettim ilk bebeğim bir de plesentanın yeri de bebeğin hareketlerini hissetmekte önemli rol oynuyorKızlar 16 haftalık gebeyim bebeğimin hareketlerini ne zaman hissetmeye başlarım ? Sizler ne zaman hissettiniz çoook merak ediyorum
Tabii önce Allah’a emanet ediyoruz :) bende hep doktor kontrolüne kadar içimi rahatlatamıyorum en azından hareketlerini bilirsem daha rahat ederim diye düşünüyorumAslında hareket ediyor ama ayakta olduğunuz zamana denk gelirse anlaşılmayabiliyor o hareket dönemleri. Ben çok aktif bi hamilelik geçirdim, anca duruldum diyebilirim. O dönem doktoruma sorduğumda normal demişti . Ben de evhamlıyımdır aslında ama Allah’a emanet diye düşündüm hep bu süreç boyunca :)
Hmm tam olarak nerde bilmiyorum valla yeriniCanım ben 19+3 de hissettim ilk bebeğim bir de plesentanın yeri de bebeğin hareketlerini hissetmekte önemli rol oynuyor
Detaylı ultrason yaptırdığınızda çıkan raporunuzda göreceksiniz plesentanızın nerede olduğunuHmm tam olarak nerde bilmiyorum valla yerini
Çok teşekkür ederimHamileliğimde en çok özlediğim şey oğlanın hareketlerini hissetmem22-24ten sonra rahat bir şekilde hissediyordum sağlıkla kucağına al beybi
Anladım teşekkür ederimDetaylı ultrason yaptırdığınızda çıkan raporunuzda göreceksiniz plesentanızın nerede olduğunu